Site icon Lykten

Obama løslot ulovlige innvandrere fra fengsel – 121 nye drap var resultatet

Ulovlige innvandrere sto bak minst 121 bekreftede drap i USA i perioden mellom 2010 og 2014.

Obama-administrasjonen skal ha løslatt de kriminelle innvandrerne og ikke utvist dem fra landet. Istedenfor fikk de lov til å begå nye forbrytelser i USA.

Les også: USA: Sørgende mor støtter Trumps mur – «gi meg en spade»

PÅGREPET: Ifølge migrasjonsmyndighetene i USA (ICE) så hadde 75 prosent av de ulovlige innvandrerne som nylig ble pågrepet i Los Angeles denne uken kriminelle rulleblad i USA.

Les også: Ulovlig innvandrer utvist fem ganger – skjøt Kathryn (32) foran sin far

Av de 36.007 kriminelle innvandrerne som ble løslatt av immigrasjonsmyndighetene i 2013, så har ca. 1.000 blitt arrestert og dømt på nytt for nye forbrytelser kort tid etter deres løslatelse.

Avisen The Miami Herald rapporterer også om at ulovlige innvandrere som er dømt for forbrytelser i USA ikke kan utvises til sine opprinnelsesland, da disse ikke aksepterer dem tilbake.

Les også: USA: Stor majoritet av befolkningen støtter strengere grenskontroll

SKREKKTALL: Obama-adminstrasjonen og demokratene løslot over 30.000 ulovlige innvandrere med fengselsdommer i 2014. 121 av disse ble senere dømt for drap i USA. (Skjembilde CNN).

Les også: Ulovlig innvandrer i USA skjøt og drepte fem mennsker

En lov laget av høyrestett for 15 år siden bestemte at amerikanske myndigheter ikke kan holde en ulovlig innvandrer i mer enn seks måneder. Etter denne perioden må personen utvises eller slippes løs i samfunnet.

Det har ikke hjulpet at mange amerikanske byer har innført en såkalt «sikker sone» for ulovlige innvandrere, hvor politimyndighetene ikke vil spørre dem om deres oppholdsstatus hvis de blir pågrepet eller sjekket for kriminelle handlinger.

Les også: Ulovlig innvandrer kjørte kvinne av veien og voldtok henne i veigrøft

FÅR STØTTE: Donald Trump får støtte fra foreldre og slektninger til de som har blitt drept av ulovlige innvandrere. Mange av dem har blitt utvist titalls ganger, men kommer stadig tilbake og begår nye forbrytelser. I verste fall tar de liv. (Foto: Trump/The Remeberance Project).
DREPT: Tusenvis av amerikanere, inkludert barn, har blitt drept av ulovlige innvandrere som har fått oppholde seg i USA. Dette har vært en villet politikk fra Obama-administrasjonen og demokratene. (Foto: Barn drept av ulovlige innvandrere).

President Donald Trump har lovet å slå ned på byer med økonomisk straff hvis de ikke følger de føderale lovene og stopper denne praksisen.

– Burde byer i dette landet som ignorerer lovene våre når det kommer til innvandring motta støtte fra myndighetene som skal gå til deres samfunn? Svaret fra meg er nei, uttalte stabssjef i det hvite hus, Reince Priebus, sist måned.

Les også: Masseinnvandringen setter sine spor – hvite elever nå i minoritet i USA

MILLIONER AV ULOVLIGE INNVANDRERE: USA har mellom 10 og 40 millioner ulovlige innvandrere fordelt på 50 delstater avhengig av hvilken statistikk eller kilde man bruker.
ENORME KOSTNADER: Skattebetalerne i de amerikanske delstatene får enorme summer å betale som følge av den ulovlige innvandringen. Sammenlagt er den offisielle utgiften på 84 MILLIARDER DOLLAR. Det finnes imidlertid indikasjoner og statistikk på at dette beløpet er på over 200 milliarder dollar. (Foto: Fairus.org).

Kriminalitet utført av ulovlige innvandrere i USA et stort problem

– Det oppholder seg mellom 5 og 6 millioner ulovlige innvandrere fra Mexico i USA.

– Det oppholder seg mellom 10 og 20 millioner ulovlige innvandrere fra hele verden i USA.

– Ulovlig innvandring koster amerikanske skattebetalere minst 84 milliarder dollar hver år.

90 prosent av all narkotikaen som kommer til landet kommer fra Mexico med ulovlige innvandrere.

40 prosent av alle forbrytelser som registreres i USA, registreres i de fem delstatene som grenser til Mexico.

75 prosent av alle kriminelle som står på FBI sin mest ettersøkt-liste er ikke født i USA.

95 prosent av alle ettersøkte for mord i Los Angeles er ulovlig innvandrere.

2.000 seksualforbrytere arresteres, dømmes og deporteres fra delstaten Texas alene hvert år. En tredjedel av disse er pedofile overgripere.

Over 1.000 barn har blitt seksuelt misbrukt av ulovlige innvandrere i Texas bare de siste tre årene.

– Hvert år arresteres over 72.000 ulovlige innvandrere i USA for narkotikarelaterte forbrytelser.

– I 2013 løslot Obama-administrasjonen over 36.000 ulovlige innvandrere fra fengsel. Til sammen hadde disse over 88.000 lovbrudd på rullebladet. Tusenvis av disse har igjen blitt arrestert og dømt for nye lovbrudd.

– Mer enn hver femte av alle innsatte i amerikanske fengsler er ulovlige innvandrere eller ikke amerikanske statsborgere. I delstater som California, New Mexico, Arizona og Texas er tallet enda høyere.

– Fra 2007 og til 2010, så økte antallet ulovlige innvandrere som har blitt pågrepet og utvist fra USA fra 7.000 til 79.000.

Les også: Donald Trump lover å utvise alle ulovlige og kriminelle innvandrere fra USA

Exit mobile version