Site icon Lykten

Orban: «Globalistene kan dra til helvete»

(Skjermbilde / Youtube).

Full video og tekst av talen nederst i artikkelen.

«Vesten er i krig med seg selv. Vi har sett hvilken fremtid den globalistiske herskerklassen har å tilby. Men vi har en annen fremtid i tankene. Globalistene kan dra til helvete alle sammen – jeg har kommet til Texas!»

Uttalelsen kom under den ungarske statsministerens tale under den konservative konferansen CPAC i Dallas, Texas, tidligere sist uke.

Les også: Orbán: Vesten begår selvmord

Orban beskrev hvordan Ungarn alene står opp mot Vestens avsporing.

«Ungarn er en gammel og stolt, men David-stor nasjon, som står alene mot en politisk korrekt globalistisk Goliat.»

Den ungarske lederen oppfordret republikanerne i USA til å støtte ham i kampen mot globalismen, og i særdeleshet mot den venstreekstreme milliardæren George Soros.

Orban flørtet også med det amerikanske publikummet gjennom å referere til den tøffe skuespilleren Chuck Norris.

«Færre drag queens og mer Chuck Norris!», uttalte Orban.

Les også: Massiv seier for Viktor Orbán i det ungarske valget

Talen på video og tekst

Vi legger ut talen hans (dessverre litt lavt lydnivå, selv fra de store venstreekstreme nyhetskanalene), og i tekst under videoen.

Les også: Ungarns familievennlige politikk virker: 9.4 prosents økning i fødsler

Les også: Victor Orban: «Vi har skrevet inn i grunnloven at Ungarn aldri skal bli flerkulturelt»

Her er Orbans tale oversatt via Google Translate:

Takk alle sammen!

Det er flott å være sammen med dere! Det er fantastisk å være her, i Texas, Lone Star State i det store USA. Hvis jeg har rett, betyr Lone Star State at uavhengighet, frihet og suverenitet er de kjæreste verdiene i denne delen av Amerika. Hvis dette er sant – og det må være sant når jeg ser meg rundt – så har vi noe til felles, selv om Ungarn er over 5000 miles fra Dallas. Mitt land, Ungarn, er Lone Star State of Europe. Hovedforskjellen mellom landene våre er at dessverre betaler ikke Ewing Oil Company selskapsskatt i Budapest. Men uavhengighet, frihet og suverenitet er det vi ungarere kjempet for de siste 500 årene. Vi kjempet for kristendommen i middelalderen og moderne tid. Og vi kjempet for kristendemokratiet i det tjuende århundre, og fortsetter å kjempe til i dag. Vi er en nasjon på 15 millioner, i hjertet av Europa med et unikt språk. Pave Frans fortalte meg en gang at ungarsk var det offisielle språket i himmelen, fordi det tar en evighet å lære. Det er bare en liten overdrivelse. Det er sannsynligvis nok til å vite om Ungarn.

Når det gjelder meg selv, bør du vite at jeg er en gammeldags frihetskjemper. Jeg er også den lengstsittende statsministeren i Europa, den eneste anti-migrasjonspolitiske lederen på vårt kontinent, far til 5 og bestefar til 5 barnebarn. En leder av et land som er under beleiring av progressive liberale dag for dag. Det er mange ting som en sentraleuropeisk, antikommunistisk, gammeldags frihetskjemper, oppvokst under kommunistisk styre, aldri turte å drømme om. En av dem holder en tale på en CPAC her i USA. I de fries land, hvor Frihetsånden skinner klarere enn noe annet sted på jorden. I dag gikk denne drømmen i oppfyllelse! Og jeg kan aldri være takknemlig nok. Så jeg vil takke arrangørene for at de inviterte meg, spesielt Matt Schlapp, og takk til dere alle for å ønske meg velkommen.

De mest fremtredende konservative i USA vil at jeg skal tale på deres konferanse. Jeg lurte på de siste to-tre ukene hva du vil høre fra meg? Jeg kommer fra et tusen år gammelt land med rik historie, men la oss være ærlige: Ungarn er langt fra å være en global supermakt. USA er en global supermakt. Lederne dine bør holde en åpningstale på våre konferanser i Ungarn. Men jeg tror du klarte å forvirre mange mennesker ved å invitere meg. For eksempel venstreorienterte media. Jeg kan allerede se morgendagens overskrifter: «Ekstrem-høyre-europeisk rasist og antisemitt sterkmann, den trojanske hesten til Putin, holder tale på en konservativ konferanse.» Men jeg vil ikke gi dem noen ideer. De vet best hvordan de skal skrive Fake News. I stedet skal jeg fortelle deg sannheten: I Ungarn innførte vi en nulltoleransepolitikk mot rasisme og antisemittisme, så å anklage oss er falske nyheter, og de som kommer med disse påstandene er rett og slett idioter. De er det industrielle Fake News Corporation.

Progressive frivillige organisasjoner er sannsynligvis også forvirret. De er allerede opptatt med å skrive sine såkalte «forskningspapirer» for å informere amerikanere om hvordan jeg ødela det ungarske demokratiet. Ifølge forskningen deres klarte jeg å ødelegge Ungarns demokrati i 2011. Og så, sier de, ødela jeg det igjen i 2012. Og så i 2013, og 2014, 2015. Og så videre. Hvert eneste år! Men hvordan klarte jeg å ødelegge noe som allerede var ødelagt? For å svare på dette spørsmålet må du være en rabiat liberalist.

Til slutt, med min invitasjon har du også overrasket eliten i Det demokratiske partiet. Jeg vil være tydelig: vi respekterer USAs regjering. Vi er gjester her, og vi må opptre anstendig med dagens administrasjon også. Men det er en annen side av mynten, som jeg ikke kan ignorere. Administrasjonen deres har satt Europa og spesielt Brussel under ideologisk press. Dette er ikke bra for oss. Det er ille.

Obama-administrasjonen prøvde å tvinge oss til å endre den grunnleggende loven i Ungarn, og slette kristne og nasjonale verdier fra den. Forstår du det? Den ledende makten i den frie verden ønsket å tvinge oss til å endre grunnloven vår i henhold til et globalistisk liberalt konsept. Hvor merkelig! Dette kom overraskende, og påførte oss mye smerte. Men vi motsto dette forsøket med hell. Siden den gang er vi ikke favorittene til de amerikanske demokratene. De ville ikke at jeg skulle være her, og de gjorde alt for å drive en kile mellom oss. De hater meg og baktaler meg og landet mitt slik de hater deg og baktaler deg og det Amerika du står for. Vi vet alle hvordan dette fungerer. Progressive liberale ville ikke at jeg skulle være her fordi de visste hva jeg ville fortelle deg. Fordi jeg er her for å fortelle deg at vi bør forene våre krefter. Fordi vi, ungarere vet hvordan vi skal beseire frihetens fiender på den politiske slagmarken.

Kjære venner,

Vi ungarere beseiret kommunismen, som ble tvunget på oss av sovjetiske tropper og våpen. Det tok en stund. Vi begynte kampen vår i 1956 og vant i 1990. Men vi klarte det. Fedrene våre skjøt det første skuddet, og vi, deres sønner vant krigen. Vi vet hva vi har Ronald Reagan å takke for. Men kommunister er tøffe å slå. De reiste seg fra sin aske, kom sammen med de liberale og kommer tilbake over hele verden, sterkere enn noen gang. Hvis noen er i tvil om progressive liberale og kommunister er like, bare spør oss, ungarere. Vi kjempet mot dem begge, og jeg kan fortelle deg: de er like. Så vi måtte beseire dem igjen. Og siden 2010 har vi fortsatt å vinne, vinne og vinne. Sist gang med støtte fra Donald Trump, som vi er takknemlige for. Så mye å vinne at vi bare klør oss i hodet. Du vet, å vinne har blitt vår daglige vane. Men vi kjenner det gamle ordtaket: gårsdagens hjemmeløp vinner ikke dagens kamper. Jeg har vært parlamentsmedlem i 32 år, tilbrakt 16 år i opposisjon og 16 år som statsminister. Jeg lærte at «En som slutter vinner aldri, og en vinner slutter aldri.» Dette er hemmeligheten bak våre seire. Du må stå ved ditt land i gode tider og i dårlige tider.

Kjære venner,

Jeg er her for å fortelle deg at vi bør dele våre erfaringer. Jeg er her for å fortelle deg at våre verdier: nasjonen, kristne røtter og familie kan lykkes på den politiske slagmarken. Selv i våre dager, når det politiske livet styres av liberalt hegemoni. Jeg er her for å fortelle deg hvordan vi gjorde disse verdiene vellykkede og mainstream i Ungarn! Kanskje historien vår kan hjelpe deg Hold America Great!noe som allerede var ødelagt? For å svare på dette spørsmålet må du være en rabiat liberalist.

Så her er historien vår. Nøkkelen til suksesshistorien vår er at når vi kjemper gir vi minst 100 prosent. Vi forteller sannheten og representerer sannheten, selv om halve verden angriper oss for det. Du kan ikke vinne halvhjertet. Enten gir du alt du har og vinner, eller spiller det trygt og taper.

Så først og fremst: vi må stole på vår jødisk-kristne lære. De hjelper oss å bestemme hvilke handlinger som er riktige og hvilke handlinger som er gale. Hvis du tror på Gud, tror du også at vi mennesker ble skapt i Guds bilde. Derfor må vi være modige nok til å ta opp selv de mest sensitive spørsmålene: migrasjon, kjønn og sivilisasjonens sammenstøt. Ikke bekymre deg: en kristen politiker kan ikke være rasist. Så vi bør aldri nøle med å utfordre motstanderne våre i disse spørsmålene. Vær sikker: Kristne verdier beskytter oss mot å gå for langt. Dessuten vet vi at på slutten av våre liv, vil øyeblikket komme da alle våre handlinger vil bli dømt. Så du kan ikke gjøre alt. Du har grenser. Som Clint Eastwood sa: ‘En mann har fått vite sine begrensninger.’ Men venstresiden i politikken kjenner dessverre ingen begrensninger.

Og vennene mine, som det skjer, prøver dagens progressive å skille den vestlige sivilisasjonen fra dens kristne røtter igjen. De krysser en linje som aldri bør krysses. Hvis du skiller den vestlige sivilisasjonen fra dens jødisk-kristne arv, skjer de verste tingene i historien.

La oss være ærlige: de ondeste tingene i moderne historie ble utført av mennesker som hatet kristendommen. Ikke vær redd for å kalle fiendene dine ved navn. Du kan spille det trygt, men de vil aldri vise barmhjertighet. Tenk for eksempel på George Soros, som du kaller ham her. I Ungarn kaller vi ham: Gyuri bácsi, som betyr onkel Georgie. De rikeste og en av de mest talentfulle ungarerne på jorden! Bare et hint: Vær forsiktig med talentfulle ungarere! Jeg kjenner George Soros veldig godt. Han er min motstander. Han tror ikke på noen av tingene vi gjør. Og han har en hær til tjeneste: penger, frivillige organisasjoner, universiteter, forskningsinstitusjoner og halve byråkratiet i Brussel. Han bruker denne hæren til å tvinge sin vilje på sine motstandere, som oss ungarere. Han tror at verdier som er kjære for oss alle, førte til det tjuende århundres redsler. Men saken er stikk motsatt. Verdiene våre redder oss fra å gjenta historiens feil. Nazismens og kommunismens redsler skjedde fordi noen vestlige stater på det kontinentale Europa forlot sine kristne verdier. Og dagens progressive planlegger å gjøre det samme. De ønsker å gi opp vestlige verdier, og skape en ny verden, en postvestlig verden. Hvem skal stoppe dem hvis vi ikke gjør det?

Kjære venner,

Jeg har også lært at for å vinne er det ikke nok å vite hva man kjemper for. Du må også vite hvordan du skal kjempe. Mitt svar er: Spill etter dine egne regler! Men hvordan gjør du det? Det er så enkelt som det høres ut. Du må spille for å vinne. ‘Du kan ikke forvente seier og planlegge for nederlag.’ Du må tro at du er bedre enn dine venstreliberale motstandere er. Og bry deg ikke om hva liberalistene sier! De sier alltid at du vil tape. De sier at det ikke kan gjøres.

Du må bare bevise at de tar feil. Men det er én ting jeg har lært. Vi kan ikke kjempe med hell med liberale midler fordi våre motstandere bruker liberale institusjoner, konsepter og språk for å skjule sine marxistiske og hegemonistiske planer.

Politikk, mine venner, er ikke nok – denne krigen er en kulturkrig. Vi må revitalisere våre kirker, våre familier, våre universiteter og våre samfunnsinstitusjoner. Ungarn er en gammel, stolt men David-stor nasjon som står alene mot Woke Globalist Goliath. Vi inviterer til solidaritet til de amerikanske konservative. De er i totalangrep, så vi trenger et totalforsvar. Du må være modig. Hvis du føler frykt, har du en jobb å gjøre. Det eneste vi ungarere kan vise deg er hvordan du kan kjempe tilbake etter våre egne regler. La meg gi deg et par eksempler.

Når det gjelder migrasjon, mine damer og herrer, var vi de første i Europa som sa nei til ulovlig migrasjon, og stoppet invasjonen av illegale migranter. Vi tror at det er nødvendig å stoppe ulovlig innvandring for å beskytte nasjonen vår. Vi i Ungarn bestemte oss for å spørre folket om de ønsker ulovlig migrasjon eller ikke. Vi holdt en folkeavstemning. Ungarerne bestemte at de ikke vil ha migrasjon. Så de ønsker ikke å spille etter reglene til de progressive. De avviste den falske påstanden om at migranter ikke kan stoppes, og tvang oss ledere til å handle. Og vi stoppet ulovlig migrasjon. Vi har faktisk bygget den veggen! Og det stoppet ulovlig migrasjon. Som Tucker Carlson sa, da han besøkte oss: «Det er ikke en høyteknologisk mur, men bevoktet av folk som elsker landet sitt.» Og grensebeskyttelsessystemet fungerer!

Under den store migrasjonskrisen i 2015 kom 400 tusen illegale migranter til grensene våre.

Dette er nesten tre ganger så mye som Djengis Khan hadde da han invaderte Europa. Etter at vi bygde muren, klarte vi å redusere ulovlig migrasjon til null. I år har vi allerede blitt utsatt for 160 tusen ulovlige grensepasseringsforsøk. 160 tusen ulovlige grensepasseringsforsøk. Så vi ved de ungarske grensene fanger alle illegale migranter og eskorterer dem tilbake til den andre siden av grensen. Regelen er enkel: du kan søke om asyl ved våre ambassader, men hvis du prøver å komme ulovlig til Ungarn, vil du aldri klare det! Selv om vi er under press ikke bare fra sør, men også fra eggehodene i EU også. Ja, dette er tilfelle, mine venner! De vil at vi skal gi opp nullmigrasjonspolitikken vår, fordi de også vet at dette er fremtidens avgjørende og siste kamp. Men fremtiden er det viktigste vi kan gi til våre barn og våre barnebarn. Så i Ungarn vil vi aldri overgi oss!

Kjære venner,

La oss gå videre til familiepolitikken, som er hjertet i vår politikk. Progressive hevder over hele verden at familier ikke bør beskyttes. I Europa sier de at det ikke er noe som heter familie, fordi kjærlighet er kjærlighet og familie er familie. Hvis du ikke kan definere familie, er ingenting en familie. Og de sier at vestlige familier er stedene hvor undertrykkelsen av det såkalte patriarkatet begynner. Men når det gjelder familiepolitikk, spilte vi i Ungarn igjen etter våre egne regler. Vi vet at familie er stedet for å overføre foreldrenes verdier til en neste generasjon. Hvis tradisjonelle familier er borte, er det ingenting som kan redde Vesten fra å gå under. Derfor brukte vi i Ungarn i fjor mer enn 6 prosent av vårt BNP på familiepolitikk. Alle subsidier er allerede tilgjengelige for familier etter befruktning. Familier får automatisk skattelette, staten overtar studielånene dine etter ditt tredje barn. Kvinner er fritatt for å betale personlig inntektsskatt livet ut etter fødselen av sitt fjerde barn. Og vi kjemper for å utvide den samme nullskattepolitikken for mødre med tre barn. Så hvis du ikke er gift ennå, bør du umiddelbart finne en ungarsk kone! De siste 10 årene, mine damer og herrer, har antall ekteskap doblet seg, og antall aborter er halvert i Ungarn. Det er ingen dårlig start.

Kjære venner,

I Ungarn måtte vi bygge ikke bare en fysisk mur ved grensene våre og en finansmur rundt familiene våre, men en juridisk mur rundt barna våre for å beskytte dem mot kjønnsideologien som er rettet mot dem. La oss være tydelige. De mener at foreldre bør følge den progressive måten å oppdra på. Hvis de nekter å gjøre det, bør de tvinges av staten. Vi ungarere kan dette gamle kommunisttrikset og vi avviser det! Ungarere avviste programmer for seksuell orientering på skoler uten foreldrenes samtykke ved en folkeavstemning igjen. Aldri før har det vært en folkeavstemning i Ungarns lange historie hvor et så stort flertall av mennesker sa nei til kjønn eller noe!

Nå beskytter den ungarske grunnloven familier og barn. La meg sitere noen setninger fra vår grunnlov. Grunnloven vår lyder: «Familien og nasjonen utgjør hovedrammen for vår sameksistens.» «Ungarske statsinstitusjoner er forpliktet til å beskytte den kristne kulturen i Ungarn.» «Ungarn skal beskytte ekteskapsinstitusjonen som foreningen av en mann og en kvinne.» «Familiebånd skal være basert på ekteskap eller forholdet mellom foreldre og barn.» For å oppsummere: moren er en kvinne, faren er en mann, og la barna våre være i fred. Full stopp! Og dermed basta!

Kjære venner,

En annen faktor for vår suksess er at min regjering er viet til lov og orden uten kompromisser. Vi bestemte oss for at vi ikke trenger flere kjønn; vi trenger flere rangers. Mindre drag queens, og mer Chuck Norris. Vi tror det ikke er frihet uten orden. Hvis det ikke er orden, får du kaos. I Ungarn er ikke rettshåndhevelsesbyråer folks fiender. De er frihetens voktere. Derfor bør ikke loven beskytte kriminelle, men beskytte ofrene og de som forsvarer loven. Politiet bør respekteres godt. Så Ungarn er det tryggeste landet i Europa. Faktisk er Budapest blant de svært få europeiske hovedstedene, hvor du kan gå trygt rundt selv om natten. I Ungarn hører du bare: «mer midler til politiet!»

Og til slutt, noen bemerkninger om beskatning, kjære venner,

Progressive vil alltid ha pengene dine: de elsker høyere skatter. Vi mener at folk skal ha pengene sine i egne hender. For dette formål innførte vi en flat skatt på personinntekt, som i dag er 15 prosent. På bare 10 år reduserte vi skattekilen med 10 prosent, som var det største skattekuttet i Europa. Vi har den laveste selskapsskatten i Europa, som er flate 9 prosent. Med denne lave selskapsskatten i fjor hadde vi en investeringsrate på 27 prosent, som var blant de beste i Europa. For nylig ble vi under ild igjen da vi gikk imot initiativet Global Minimum Tax. Alle europeiske land overga seg. Ungarn er den siste mannen som står. Men imperiet slår alltid tilbake. Den nåværende amerikanske administrasjonen bestemte seg for å si opp skatteavtalen mellom Ungarn og USA. Som sannsynligvis var den beste skatteavtalen som noen gang er forhandlet frem. Det var bra for amerikanske investorer. Det er 1.700 amerikanske selskaper som opererer i Ungarn. Jeg tror det virkelig var Venstres hevn. Fordi det amerikanske finansdepartementet på en eller annen måte glemte at de har en veldig lik traktat med Russland. Men ikke med Ungarn lenger. Morsomt, ikke sant?

Damer og herrer,

Til slutt må vi snakke om krigen. Ukraina er vår nabo. Vi er i full solidaritet med dem. Russlands angrep mot Ukraina har tvunget nærmere 1 million flyktninger til Ungarn så langt. For tiden mer enn 10 tusen flyktninger hver dag. Flertallet av disse flyktningene drar videre inn i Europa, men én million mennesker som kommer inn i et land med 10 millioner er mye. Etter mitt syn eskalerer og forlenger de globalistiske ledernes strategi krigen og reduserer sjansen for fred. Uten amerikansk-russiske samtaler vil det aldri bli fred i Ukraina. Flere og flere mennesker vil dø og lide, og økonomiene våre vil komme på randen av kollaps. Jeg kan ikke fortelle deg hva du skal gjøre; det er din suverene avgjørelse. Jeg kan imidlertid si deg én ting: bare sterke ledere er i stand til å skape fred. Vi i nabolaget til Ukraina har desperat behov for sterke ledere, som er i stand til å forhandle frem en fredsavtale. Mayday, Mayday! Vennligst hjelp oss! Vi trenger et sterkt Amerika med en sterk leder.

Kjære venner,

Jeg tror jeg har provosert deg lenge nok. Så før Matt Schlapp tar mikrofonen min, la oss komme til en konklusjon. Verden har flere store nasjoner, men ingen med makt og innflytelse fra USA. På godt og vondt ser verden på deg for fremtiden. Og Vestens fremtid er i alvorlig tvil. Vi i Vesten har ikke møtt en krise som denne på lenge. De ideologiske krigene i det tjuende århundre – mot de totalitære maktene til Nazi-Tyskland og Sovjetunionen – var forferdelige, men det demokratiske Vesten samlet seg og beseiret dem begge. Nå er Vesten i krig med seg selv. Vi har sett hvilken fremtid den globalistiske herskende klassen har å tilby. Men vi har en annen fremtid i tankene. Globalistene kan alle gå til helvete; Jeg har kommet til Texas!

Så vi må ta opp kampen. Seier vil aldri bli funnet ved å ta minst motstands vei. Vi må ta tilbake institusjonene i Washington og i Brussel. Vi må finne venner og allierte i hverandre. Vi må koordinere bevegelsen til troppene våre, fordi vi står overfor den samme utfordringen. Du har mellomvalg i år. Deretter president- og kongressvalg i 2024. Og vi skal ha valg i Europaparlamentet samme år. Disse to stedene vil definere de to frontene i kampen som utkjempes for den vestlige sivilisasjonen. I dag har vi ingen av dem. Likevel trenger vi begge deler. Vi har to år på oss til å gjøre oss klare. Jeg må si at det ikke blir lett. Men ikke vær redd; bare tro på Johannes Paul, den polske pavens lære: ‘Det er ingen fiende som Kristus ikke allerede har beseiret.’ Så la oss gå ut og gjøre det!

Gud velsigne Texas! Gud velsigne vårt vennskap! Lykke til og farvel!

Kilde: Fria Tider

Exit mobile version