Site icon Lykten

Partileder Jimmie Åkesson: Hvorfor skal vi ta ansvar for de rødgrønnes mislykkede innvandringspolitikk?

Partileder Annie Lööf anklaget under SVT-debatten SD-lederen for at han manglet «løsninger» på de voksende innvandrerrelaterte problemene i Sverige.

– Vi må innse at de 44.000 personene som vi innvilget oppholdstillatelse i 2014, de må vi kunne ta oss av, sa hun under debatten før hun i en anklagende tone fortsatte:

– Jimmie Åkesson har ennå ikke svart på hva slags integrasjonspolitikk han har, hva han vil gjøre for de som er her i Sverige. Det er på tide å ta et ansvar for det!

– Les også: IS-terrorister får bolig, bidrag og jobb i Stockholm

Men den til nå førte innvandringspolitikken var ikke noe Åkesson ville ta ansvar for.

– Jeg behøver ikke å ta ansvar for den politikken som dere har skapt. Jeg vil snu innvandringspolitikken, det er dere som har skapt denne situasjonen, svarte partilederen før han fortsatte:

– Du står her og sier at vi må sørge for at barna får gå på skole, de behøver helsetilbud og de trenger arbeidsplasser. Hvilke arbeidsplasser? Hvilke skoler skal alle disse barna gå i, Annie Lööf? Svar på det!

Les også: 2.500 asylsøkere får bolig i uken – svenske studenter må bo i telt

Mens Jimmie Åkesson sa at han synes at Sverige skal ta imot færre innvandrere og forsøke å hjelpe flere i sine nærområder, mente istedenfor Annie Lööf at Sverige skal imot mange innvandrere. Samtidig innrømmet hun at man ikke har lykkes å løse alle de problemene som har oppstått etter at man startet masseinnvandringen til landet.

– Jeg noterer meg at Jimmie Åkesson ikke svarer på spørsmålet. Hva skal vi gjøre med de som nå befinner seg på Sveriges flyktningmottak? Hvordan skal de integreres bedre? Vil du sende dem tilbake til flyktningleirene? Eller hva er Sverigedemokraternas resept for å løse flyktningspørsmålet? Jeg har presentert en rad konkrete tiltak for å forbedre situasjonen for dem, uttalte Lööf, hvorpå Åkesson svarte:

– Dere har hatt makten i åtte år. Dere har gjort reform på reform på reform. Milliarder, milliarder, milliarder har gått til fullstendig virkningsløse prosjekt. Etterpå så sier du at dere har presentert en masse forslag. Dere har presentert mer av den samme fullstendig virkningsløse politikken som dere har benyttet åtte år på å mislykkes med, det fungerer ikke!

På vei til Sverige?

Les også: Sverige er iferd med å kollapse

Under debatten slo Åkesson i bordet med at det fremfor alt er det utbygde velferdssystemet i Sverige med sjenerøse bidrag til innvandrere som gjør at mange fra den tredje verden lokkes til Sverige istedenfor å bli i det første sikre landet de har klart å komme seg til.

Relatert:

– Kaster ut pensjonister og småbarnsfamilier for å få plass til asylsøkere

– Asylsøkere ankom Sverige i privatjet

– 500 asylsøkere innkvarteres på luksushotell i Sverige

– Svensk politiker vil avvikle velferdsstaten

– Dagen demokratiet døde i Sverige

– Det semi-totalitære Sverige

– «Vi kommer ikke til å ha råd til så mye annet enn innvandring fremover»

Exit mobile version