Site icon Lykten

Pave Frans oppfordret til økt asylinnvandring under midnattsmessen

Den argentinsk-fødte pave Frans fortsatte sitt korstog for å avkristne Europa og Vesten med nye uttalelser i natt.

Dagens asylsøkere er som Josef og Maria, som forsøker å ta seg til Betlehem.

Les også: Syrisk nonne: «Den muslimske invasjonen av Europa er organisert»

Med disse ordene holdt pave Frans sin midnattsmesse på julaften, og påpekte at den kristne troen er velkommen mot fremmede okkupasjonsreligioner.

Vi ser spor av millioner av mennesker som ikke selv velger å flykte, men som drives fra sitt land og tvinges å forlate sine nære og kjære, sa han.

«FLYKTNINGER»: Den absolutte majoriteten av flyktninger og asylsøkere er i realiteten økonomiske migranter og voksne menn. Svært få syke, eldre, kvinner og barn har kommet til Europa. Tilbake sitter de ekte flyktningene, uten penger eller ressurser, mens de sterke mennene i militæralder har forlatt dem. (Foto: Getty images).

Les også: Paven: «Europa er utsatt for en arabisk invasjon – og det er bra»

Uten å nevne noen navn, så sammenlignet han de statslederne som ifølge ham er skyldige for «flyktningkrisen», med Herodes den store i bibelen, som lot alle nyfødte guttebarn bli drept, etter å ha fått vite at Jesus skulle bli født.

Det handler om millioner av mennesker som tvinges å flykte fra dagens Herodes, han som forsøkte å skaffe seg mer makt og rikdom, og ikke ser noen feil med å la uskyldige menneskers blod flyte.

Les også: Dalai Lama: «Flyktningene må reise hjem og bygge opp sitt land»

Les også: Dalai Lama kritiserer masseinnvandringen: «Tyskland kan ikke bli et arabisk land»

Pave Frans er ikke ukjent med å oppfordre verdens ledere til å «åpne sine dører» for de millionene av asylsøkere som ønsker å komme til Vesten.

Det har imidlertid blitt bevist at den absolutt største majoriteten av de innvandrerne som kommer fra Afrika, Asia og Midtøsten til Vesten, inkludert de som kommer med båter over Middelhavet, er «økonomiske migranter». Mennesker som ønsker et bedre liv og som ser på Europa som en et paradis fylt med melk og honning.

Les også: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

Pave Frans sa også at «Gud er nærværende hos den uvelkomne besøkeren», og at mennesker ikke skal være redde for å ta imot asylsøkerne.

Julen er en tid for å forvandle redselen til velgjørenhetens kraft, sa pave Frans.

Det er imidlertid uklart om det er den samme guden som pave Frans ber til eller krigsguden Allah som den besøkende tilber og adlyder, som er nærværende.

Les også: Rabbiner: Flyktningene er ikke syrere, de er ikke flyktninger og det er ikke noen krise

GJØR SOM JEG SIER, IKKE SOM JEG GJØR: Pave Frans ber om åpne grenser og massiv innvandring fra muslimske land til Europa. Selv har ikke Vatikanstaten tatt imot eller huset noen flyktninger eller asylsøkere. Pave Frans lever også langt fra hverdagen, med bevæpnede livvakter, skuddsikre biler og privatfly, noe vanlige borgere ikke har tilgang til. (Foto: Frieord.no).

Paven har imidlertid selv fått kritikk for å gjemme seg bak Vatikanstatens enorme murer, omgitt av væpnede vakter og utilgjengelig for den alminnelige person. Han har selv ikke latt noen asylsøkere få søke tilflukt i den svært rike og overdådige staten, men ønsker samtidig at andre stater og nasjoner skal åpne sine grenser.

Les mer: Paven ønsker åpne grenser til Europa – gjemmer seg bak høye murer og bevæpnede vakter

Les også: Bill Gates: «Europa vil bli overveldet hvis ikke migrantstrømmen stoppes»

Det er bare litt over ett og et halvt år siden en av disse muslimske «flyktningene» ble pågrepet med sprengstoff i Polen, med planer om å gjennomføre et terrorangrep mot pave Frans’ besøk i landet i 2016.

Les også: Irakisk terrorist planla massedrap på kristne under pavebesøk i Polen

Men det er ikke bare paven som ønsker åpne grenser og masseinnvandring, og som ikke lever som de lærer. Les mer om hvordan kjendiser har blitt avslørt med den samme retorikken.

Les også: Harry Potter-forfatterinne J.K. Rawling utfordret – «Vil du åpne dine hus for flyktninger?»

Exit mobile version