Site icon Lykten

Politisk reklame revet ned i Sverige – et demokratisk problem

Sverigedemokraterna har opplevd en meget sterk vekst de siste årene. Meningsmålinger utført de det siste halvåret viser at partiet nå ligger an til å være landets andre største parti med godt over 20 prosent.

Sverige er et land hvor flesteparten av de politiske partiene er enige om at en massiv innvandring er veien fremover, og hvor man står sammen mot Sverigedemokraterne på tvers av politisk ståsted.

Dette fører til en del underlige hendelser hvor man overser demokratiske spilleregler og tyr til selvtekt når man er uenig med sine politiske motstandere. Det siste innslaget i denne etterhvert føljetong-aktige bevegelsen er altså nedriving av politiske budskap man ikke liker.

Her er en annen video fra hærverket. Det påpekes fra flere medier uten statsstøtte hvordan politi og vektere lar hærverket få skje uten å gripe inn.

Dessverre stopper det ikke ved vandalisering. Noen av antirasistene og demonstrantene brukte også vold. Dette mot en homofil journalist og en rumensk mann.

Dobbeltmoralen synes å være fullendt i denne demonstrasjonen for tigging i Stockholm, når en kvinne går rundt blant antirasistene og tigger penger – og ingen gir henne noenting.

Relatert:

– Ny rekordmåling for Sverigedmokraterna – hver femte svenske stemmer SD

– Brakvalg for Sverigedemokraterna

– Sverigedemokraterna med historisk høy måling

– Suksess for Jimmie Åkesson i Norge

– Dagen demokratiet døde i Sverige

– Det semi-totalitære Sverige

– SD-politiker tok sitt eget liv etter å ha blitt hengt ut som rasist av media

– Sverige i innvandringssjokk

– Doktor og bedriftseier: Sverige er i ferd med å ødelegges

– «Vi kommer ikke til å ha råd til så mye annet enn innvandring fremover»

– Svensk kunstner brutalt mishandlet av antirasister

Exit mobile version