Site icon Lykten

Rapport: Tusenvis av rasistiske overgrep mot hvite studenter etter Trump sin seier

Minst 2.000 lærere og ansatte ved undervisningsinstitusjoner i USA rapporterte om rasistiske overgrep og nedsettende språkbruk mot hvite studenter de første dagene etter at Donald J. Trump vant presidentvalget.

Resultatet kommer først frem nå fordi senteret som sto bak undersøkelsen valgte å skjule informasjonen om rasismen mot de hvite studentene.

The Southern Poverty Law Center (SPLC) og American Federation of Teachers, som offisielt støttet Hillary Clinton, sendte ut spørreskjemaer blant sine 1.6 millioner medlemmer.

Undersøkelsen ble sent ut til barne- og ungdomsskolelærere som abonnerer på et nyhetsmagasin kalt «Teaching Tolerance».

SPLC sine rapporter brukes ekstensivt av massemedia og offisielle institusjoner som skolevesenet.

Denne rapporten som het «The Trump Effect: The Impact of the 2016 Presidential Election on Our Nation’s Schools», avslørte at 40 prosent av de mer enn 10.000 lærerne som svarte på undersøkelsen «Hørte nedsettende språkbruk rettet mot elever med ikke-hvit hudfarge, muslimer, innvandrere og elever basert på deres kjønn eller seksuelle bakgrunn».

SPLC: Southern Poverty Law Center er på lik linje med Antirasistisk senter i Norge en organisasjon som mottar millioner av kroner i statsstøtte uten å egentlig produsere noe eller faktisk hjelpe de menneskene de sier de representerer. De har på linje med ARS i Norge blitt tatt i løgn flere ganger. (Foto: SPLC).

Ønsket var å sette fokus på at hvite Trump-tilhengerne blant elevene har trakassert minoriteter i amerikanske skoler.

SPLCs skolerapport, «Ten Days After: Harassment and Intimidation in the Aftermath of the Election», sammen med flere rapporter om påståtte Trump-inspirerte hat-forbrytelser fikk enorm oppmerksomhet i store dagsaviser som New York Time, Washington Post og andre større medier.

Rapporten førte til at de offisielle amerikanske myndighetene for menneskerettigheter kom med «dype bekymringer» at «fordommer har skapt uro på offentlige barne- og ungdomsskoler». Man gikk så langt at man krevde økte offentlige bevilgninger for å etterforske og dømme de som sto bak «hat-kriminaliteten».

Utelot rasisme mot hvite elever

Men SPLC hadde ikke avslørt alt de fant i sin rapport. Et av spørsmålene de spurte lærerne var om de var enige i følgende uttalelse: «Jeg har hørt nedsettende språk og uttrykk om hvite studenter».

Etter å ha blitt spurt om å offentliggjøre resultatet av også dette spørsmålet, så svarte SPCL nølende at de ennå ikke hadde fått all informasjonen «fra sine forskere».

MÅTTE INNRØMME: Talsperson for SPLC måtte til slutt innrømme at hvite studenter hadde blitt utsatt for rasisme, men at man hadde skjult dette i sin rapport. (Foto: LinkedIn).

Men etter å ha blitt presset på spørsmålet, så innrømmet talsperson for SPLC, Kirsten Bokenkamp, til slutt at rundt 20 prosent av lærerne bekreftet at de hadde hørt nedsettende språk og uttrykk om hvite studenter.

Bokenkamp hadde ikke noe klart svar på hvorfor SPLC hadde valgt å utelate denne informasjonen fra sin rapport – som utgjorde minst 2.000 hatefulle tilfeller mot hvite studenter – mens man kun fokuserte på «anti-innvandring» «anti-muslimske» og «nedsettende uttrykk mot ikke-hvite studenter» i forbindelse med presidentvalget.

Advokat: SPLC er en ideologisk organisasjon

– De utelot resultatet fordi det ikke passet inn i deres ideologiske oppfatning, forteller tidligere advokat med spesialisering innen menneskerettigheter for utdanningsdepartementet, Hans Bader.

– Det ble ansett som en ubehagelig sannhet.

SPLC ble etablert i 1971 og hevder at de er en ikke-politisk menneskerettighetsorganisasjon. Men de mottar all sin økonomiske støtte fra venstreorienterte grupper, inkludert de som er kontrollert av milliardæren George Soros.

Et innsyn i organisasjonens finansielle papirer avslørte også at de hadde donert tusenvis av dollar til Hillary Clintons presidentkampanje.

Bader sier at SPLC har en agenda om å angripe Trump og hans administrasjon før han offisielt blir USAs neste president.

– Disse mangelfulle SPLC-rapportene vil bli brukt av venstreorienterte grupper og organisasjoner for å hindre moderate og konservative mennesker i å innta maktposisjoner i den nye administrasjonen, ved å løgnfullt påstå at skolene og gatene i USA er oversvømt av hat og fordommer, forteller Bader videre.

FALSKE HAT-FORBRYTELSER: Massemedia har publisert en rekke artikler om den økende rasismen og hatet mot minoriteter etter at Trump vant valget. Det har imidlertid vist seg at svært mange har blitt avslørt som falske. Se lenke nederst i artikkelen for et utvalg av disse. (Foto: Heil Trump-graffiti)

SPLC på sin side holdt sist uke en pressekonferanse i Washington der de krevde at Donald Trump «omgjør» sine valg i administrasjonen og for posisjonen til justisminister, samt tar avstand fra sin innvandringspolitikk.

– Hans egne ord har skapt en vegg av hat som vi nå ser, forteller president for SPLC; Richard Cohen, som fortsetter; – Han har sunget hvit makt-sangen siden han kom ned rulletrappen i sin bygning og erklærte sine presidentambisjoner.

Cohen gikk videre og koblet Trump mot en rekke hat-forbrytelser, som «bare vil øke» etter at Trump ankommer det hvite hus. Cohen viser til at de har registrert 867 anti-innvandring, anti-muslimske og anti-sorte hat-forbrytelser i de 10 første dagene etter at Trump vant valget den 8. november.

HILLARY ER MED PÅ SPILLET: Presidentkandidat Hillary Clinton har utnyttet de falske rapportene og påstandene om rasisme som organisasjoner som SPLC lager rapporter om. Nå kommer det frem at SPLC og deres støttespillere har donert tusenvis av dollar til hennes kampanje. (Foto: Twitter).

Men SPLC innrømmer at de ikke kan bekrefte noen av disse hat-forbrytelsene individuelt. De meste ble rapportert inn anonymt til deres nettsider.

SPLC vil ikke bruke de 315 millioner dollarene de har på bok for å hjelpe disse ofrene for rasisme og hat gjennom å fylle ut politiskjemaer eller tilby dem rettslig assistanse, men organisasjonen tilbyr ofrene sin «sympati».

– Vi skrev tilbake til hver person som skrev til oss og oppga sin epostadresse for å uttrykke vår sympati og oppfordre dem til å rapportere det de har opplevd til myndighetene, uttaler Bokenkamp.

Ytringsfrihet er ikke hat eller rasisme

Advokat Bader er imidlertid ikke imponert og påpeker at majoriteten av «hat-kriminaliteten» og «hat-hendelsene» som er nevnt av SPLC i sin rapport ifølge loven ikke har dekning av loven som hat-forbrytelser, og at mange av dem er beskyttet av grunnloven om ytringsfrihet.

– Det er rett og slett idiotisk at SPLC behandler «Build the wall» som hat-kriminalitet, sier Bader.

IKKE IMPONERT: Advokat og spesialist på menneskerettigheter mener SPLC lyver. (Foto: LinkedIn).

Ifølge SPLC har de rapportert 467 tilfeller hvor noen har sagt «Build the wall» som hat-forbrytelser.

– SPLC er ikke noe annet enn en pengemaskin, sier Gail Heriot, et medlem av kommisjonen for menneskerettigheter som stemte imot SPLC sitt forslag.

– Jo mer de kan overbevise sine økonomiske bidragsytere at hat-kriminalitet har gjennomsyret hver del av det amerikanske samfunnet, jo mer penger kan de få.

– Nå ønsker de at vi skal tro at dette valget har sluppet løs enorme bølger av hat og vold blant skolebarn. La oss stoppe og trekke pusten før vi antar at dette er korrekt. SPLC har ingen kredibilitet hos noen – verken på venstre eller høyresiden – som er kjent med deres metoder.

– Selv om det ikke er noen tvil at det eksisterer hat-forbrytelser mot minoriteter – og selv en gang er en for mye – så er det å bygge opp falske hendelser farlig og kan skape uro og frykt hos minoriteter.

– Å dysse ned rapporter om forbrytelser mot Trump-tilhengere gir et ensidig og falskt syn på samfunnet etter presidentvalget.

Falske hat-forbrytelser avslørt

Nettsiden Breitbart har også avslørt at de fleste hat-forbrytelsene som massemedia har rapportert om etter presidentvalget har vært falske.

Frieord har imidlertid ikke hatt noen problemer med å finne hat-forbrytelser og grove overfall på skoleelever, familier eller eldre personer som har støttet Trump.

Klikk på lenkene nedenfor for et større utvalg av bilder og videoer.

Relatert:

Exit mobile version