Site icon Lykten

Rockestjerne med utrolig brev til president Obama og kongressen

Fra Nugent sin Facebook-side:

Tusen takk, dere idioter fra myndighetene. Vi gikk fra å være det siste beste stedet til det mest idiotiske. Hvordan kan dere ellers forklare hvordan vi er det ENESTE landet i verden som har gått vekk ifra grunnleggende prinsipper om hva som skaper en nasjon. Obama, din dumme (sensurert).

Kjære Mr. Obama, senatet og kongressen:

Jeg planlegger å flytte min familie, også mine fjerne slektninger til Mexico, på grunn av min helse, og ønsker med dette å spørre om hjelp fra deg til å gjøre dette.

Vi planlegger rett og slett å gå over grensen fra USA til Mexico, og vi trenger din hjelp for å ordne opp i et par ting.

Vi ønsker å se bort ifra alt papirabeide som visum, pass, innvandringsregler og lover.

Jeg er sikker på at de behandler de tingene slik som du gjør her. Så, hvis du kan fortelle din venn, presidenten i Mexico, at jeg er på vei over grensa?

Vennligst informer ham om at jeg forventer følgende:

1. Gratis helsetjenester for alle i min familie.
2. Engelskspråklig myndighetspersonell for alle de tjenester jeg måtte trenge, selv om jeg benytter meg av dem eller ikke.
3. Vennligst skriv alle statlige skjemaer på engelsk.
4. Jeg vil at mine barnebarn skal lære seg spansk av to-språklige lærere.
5. Fortell skolene deres at de må innføre klasser i amerikansk kultur og historie.
6. Jeg vil at mine barnebarn skal kunne se amerikanske flagg på minst en av skolens flaggstenger.
7. Vennligst gi mine barnebarn både frokost og lunsj.
8. Jeg vil behøve et meksikansk førerkort slik at jeg enklere kan komme meg til de ulike offentlige kontorene.
9. Jeg planlegger å gå til anskaffelse av en bil i Mexico, men jeg har ingen intensjoner om å kjøpe forsikring, og jeg vil sannsynligvis heller ikke gjøre noen større innsats for å lære meg de lokale trafikklovene.
10. I tilfelle en av de meksikanske politimennene ikke får instrukser fra sin president om å la meg være i fred, så sørg for at minst en av betjentene i hver patruljebil kan snakke engelsk.
11. Jeg planlegger å heise det amerikanske flagget fra taket mitt, å putte amerikanske klistremerker på bilen min og å ha en storslagen feiring den 4. juli. Jeg ønsker ikke å motta noen klager eller negative kommentarer fra den lokale befolkningen.
12. Jeg vil også ha en god jobb uten å betale noe skatt, og ikke ha noen form for arbeidsmiljøinspeksjon eller skatteetat etter meg når jeg begynner å jobbe.
13. Vennligst be presidenten å fortelle det meksikanske folk at de må være ekstremt snille og aldri si noe kritisk om meg eller min familie, eller om hvordan vi er en byrde på deres økonomi.
14. Jeg ønsker å motta gratis matkuponger.
15. Jeg forventer naturligvis bostøtte.
16. Jeg trenger å motta skattelette, så selv om jeg ikke betaler noen skatt i Mexico, så vil jeg motta penger fra de meksikanske myndighetene.
17. Vennligst se til at de meksikanske myndighetene betaler 4500 dollar til meg, slik at jeg kan kjøpe meg en ny bil.
18. Åja, jeg glemte nesten det, vennligst meld meg kostnadsfritt inn i det meksikanske trygdesystemet, slik at jeg får min månedlige pensjon når jeg når pensjonsalderen.

Jeg vet at dette vil være enkelt for deg, fordi du jo allerede gjør alle disse tingene for alle menneskene som går over grensen til USA fra Mexico. Jeg er sikker på at presidenten i Mexico ikke vil ha noen problemer med å returnere tjenesten, hvis du spør ham pent.

Ser dere nå hvor idiotisk det hele er, når man setter det ned på papir?

Hjelper underpriveligerte barn

TED NUGENT’S CAMP FOR KIDS: Rockestjernen har valgt å bruke pengene fra sitt forholdsvis store platesalg på underpriveligerte barn fra hele USA. På sin gård i Texas kommer hundrevis av barn hvert år for å lære å jakte, fiske og oppleve samhold. Det ryktes at rockestjernen har servert over 250 millioner(!) måltider mens han har drevet veldedighet for barn og unge.

Nugent, som har solgt over 30 milioner plater, har brukt de siste årene på å drive veldedighet for underpriveligerte barn på sin gård i Texas, og var nylig med på å gi mat til de titusenvis av ulovlige innvandrerbarna som har blitt sendt av sine foreldre fra land over hele Sør-Amerika til USA de siste månedene. Disse barna sitter fast i midlertidige leire, inntil amerikanske myndigheter bestemmer hva som skal skje med dem. I den forbindelse har Nugent ofte gått på debattprogrammer i USA for å snakke om den humanitære katastrofen som for tiden utspiller seg over hele grenseområdet mot Mexico.

Exit mobile version