Site icon Lykten

Se sjokkvideoen Youtube frenetisk forsøker å slette – 73-årig kvinne brutalt overfalt på gaten av afrikaner i underbukse!

Det var den 14. desember at en 23-årig flyktning fra Afrika gikk rundt i den tyske byen Nürnberg. Han hadde kun en hvit underbukse seg, selv om det er midt på vinteren.

En 73-årig kvinne som er ute og går møter på afrikaneren. Han går da opp til kvinnen og slår henne rett ned et hardt slag mot ansiktet.

Et par sekunder går før afrikaneren igjen går mot kvinnen. Denne gangen tar han fart og sparker henne i hodet 4-5 ganger. Vitner til hendelsen skal ha kommet til og stoppet det brutale sannsynlig rasistiske overfallet.

OVERFALT ELDRE KVINNE. En afrikansk mann i underbukse gikk løs på en forsvarsløs 73-årig kvinne på gaten i den tyske byen Nürnberg

Kvinnen blir alvorlig skadet og ble fraktet til en spesialklinikk for operasjoner. Hun hadde flere benbrudd og alvorlige skader i hodet. Det var uklart om hun vil overleve overfallet.

Overfallet ble filmet på overvåkingskamera og så gitt ut til en lokal mediekanal. Derfra gikk havnet den på Youtube. Der skal den ifølge flere nettsider ha aktivt blitt forsøkt slettet av nettgiganten som følger Tyske regler, der all faktabasert beskrivelse av den flerkulturelle virkeligheten er forbudt ved lov.

Exit mobile version