Site icon Lykten

Selina (26) fortalte om sexmobben – henges ut som rasist

I begynnelsen av januar var Selina, som kommer fra Koblenz, en av de første kvinnene som fortalte om sexmobben i Köln, skriver Fria Tider.

Hun fortalte i et intervju med tv-kanalen SWR at hun hadde blitt omringet av grupper av «sydlandske menn» som snakket arabisk og som kalte henne «hore».

SELINA. Etter å ha fortalt om overgrepene begått av ikke-vestlige menn, har 26-åringen blitt hengt ut som rasist og høyreekstremist. Hun har også mottatt flere grove trusler.

Men etter intervjuet ble 26-åringen utsatt for en hetskampanje på sosiale medier der hun ble fremstilt som «høyreekstremist» og «rasist».

I en video som ble lagt ut på nettet ble hun også hengt ut med fullt navn. Videoen ble spredd videre og havnet blant annet på nettsiden til en kjent islamistisk predikant.

– Da jeg så det svelget jeg tung og ble veldig redd. Jeg var ikke sikker på hva som kunne skje hvis noen banket på døra mi, sier Selina til SWR.

Hun mottok også flere truende telefonsamtaler fra fremmede på arbeidsplassen sin. Men etter å ha truet med å anmelde mannen som hadde laget videoen forsvant klippet fra nettet.

Selina sier at hun aldri hadde forestilt seg at hennes opptreden på tv skulle vekke en sånn oppstandelse. Men hun angrer ikke på at hun fortalte om overgrepene.

– Jeg kommer ikke til å la meg trues til taushet og derfor prater jeg åpent om det, sier hun.

Exit mobile version