Site icon Lykten

«Sharia-politi» patruljerer i Tyskland

I Mainz i byen Wuppertal i Tyskland patruljerer en gruppe muslimske fundamentalister i gatene og oppfører seg som «politi» for å passe på at sharialovene blir fulgt i byen og i håp om å rekruttere nye islamister.

«Politimennene» bærer oransje vester med teksten «Sharia-politi» på ryggen. Helt åpenlyst opererer disse «politimennene» i et parallellt innvandrersamfunn og oppfører seg som om de lever i en parallell islamsk stat, helt isolert fra den tyske staten, men allikevel midt foran øynene på det tyske samfunnet. Denne gruppen har tilogmed gjennom en Youtube-video proklamert at de har oppført en «shari-kontrollert sone».

Joerg Rademacher, talsperson for innenriksdepartementet i Tyskland, forteller at den salafistiske gruppen i provinsen består av omtrent 1 800 medlemmer. 10 prosent av disse anses for å være «voldsomme ekstremister». Det finnes altså nærmere 200 potensielle terrorister i Mainz idag, som tydeligvis er kapable og mer enn villige til å ty til grov vold for å oppnå sitt mål om en sharia-stat i området.

OVER HELE EUROPA: Her ser vi en islamist klistre opp klistremerker med hva som er forbudt i det muslimske området. Alkohol, gambling, dansing, høye hæler og narkotiske stoffer vil ikke bli tolerert.

Brigitta Rademacher, politisjef i Wuppertal, mener at dette er uakseptabelt og ikke vil bli tolerert. Spørsmålet er hva hun har mulighet til å gjøre for å stoppe dette, samtidig som hun skal manøvrere seg i den antirasistiske labyrinten der venstreekstremister og innvandringstilhengere øyeblikkelig vil anklage henne for rasisme og fascisme om noen av tiltakene skulle gå ut over islamistenes rettigheter.

 

Exit mobile version