Site icon Lykten

Simon Sanu Öst dømt for overgrep mot 57 jenter

Han ble dømt for ett overgrep, seks tilfeller av seksuell utnyttelse av barn og 110 tilfeller av utnyttelse av barn for seksuell posering. 82 av tilfellene anses som alvorlige. Han er i tillegg dømt for fem tilfeller av seksuell trakassering av barn og tolv tilfeller av brudd på barnepornografiloven.

FALSKE PROFILER. Simon tok kontakt med svært unge jenter på nett og manipulerte dem til å sende nakenbilder av seg selv. Disse bildene brukte han senere til å presse jentene til å sende enda grovere bilder og til å misbruke dem.

Han skal ha kommet i kontakt med barna gjennom internett. Han skal blant annet ha brukt identiteten til en annen mann og utgitt seg for å være mye yngre enn det han var.

Han skal ha klart å bygge opp en relasjon med jentene over nettet og fått dem til å sende nakenbilder av seg selv. Han har i neste omgang truet med å spre disse bildene på nettet hvis de ikke utførte grovere handlinger.

Han skal også ha spammet og trakassert jentene hvis de ikke gikk med på det han ba dem om.

Kontaktene med barna var så mange at mannen selv ikke husker hvor mange tilfeller det dreier seg om. Fra dommen i Nacka tingrett kommer det fram at han i flere tilfeller ikke husker hendelsen, men kun kjenner igjen metoden han brukte.

Overgrepene mot barn skal ha pågått over flere år, før han til slutt ble pågrepet av svensk politi.

Simon Sanu Öst skal ikke lide av noen alvorlig psykisk lidelse og Nacka tingrett fant derfor at han kunne dømmes til fengselsstraff. I tillegg til fem år i fengsel er han dømt til å betale ofrene en erstatning på til sammen 700.000 svenske kroner.

Relatert:

– Julio Kopseng dømt til 16 års forvaring for serievoldtekter

Exit mobile version