Site icon Lykten

Sint pappa arrestert etter å ha funnet en mann på soverommet til familiens 14-årige datter

En mann i den amerikanske delstaten Georgia fikk oppleve at det ikke alltid er så lurt å bryte seg inn i et familiehus når pappa er hjemme.

Keywontrezes Humphries (20) sto inne på den 14-årige datterens soverom tidlig på 4. juli, USAs nasjonaldag, ifølge etterforskere.

Da pappaen i huset, Ismael Casillas, oppdaget mannen gikk han til angrep. Han skal ifølge amerikanske medier brutalt ha slått og tatt kvelertak på Keywontrezes, som blant annet førte til utslåtte tenner. Hadde Casillas stoppet der ville han nok ikke ha blitt siktet av politiet. Men barnefaren hadde annet i tankene.

Casillas skal ha bedt kona si om å hente våpenet hans. Det var på dette tidspunktet at Keywontrezes hoppet ut av vinduet, hvor barnefaren ventet på ham og fortsatte å bruke ham som boksesekk. Han skal også ha truet 20-åringen på livet og til slutt skjøt han med våpenet etter Keywontrezes i det han løp for sitt liv nedover gaten.

Les også: Nye sjokkvideoer fra USA – hvite mennesker utsatt for drapsforsøk

Pappa til venstre og 20-åringen til høyre. (Skjermbilde/Lawenforcmenttoday).

Politiet som skal ha vist forståelse for pappaens sinne, men kunne ikke akseptere at han fortsatte å skyte og jage 20-åringen da han forsøkte å løpe fra åstedet, ettersom han etter lovens tolkning ikke lenger er en fare for familien.

20-årige Keywontrezes Humphries ble kort tid senere pågrepet og arrestert for overgrep mot barn. Det viser seg at datteren skal ha hatt et forhold til mannen og at han klatret inn gjennom vinduet hennes for å møte jenta uten familiens viten.

Les også: USA: Venstrestyrte byer er krigssoner – 61 skutt – 27 drept på litt over ett døgn

Lignende sak

Saken minner om en lignende hendelse i delstaten Arizona den 13. mai, da en 41-årig far skjøt og drepte en mann som skal ha stått naken med en stor treplanke inne på soverommet til familiens datter.

Det var rett før klokken 23. på kvelden at Aaron LaTowsky jobbet i hagen da familiens hund bjeffet og advarte ham mot at noe var i ferd med å skje. Inne i huset var LaTowskys kone og tre barn, sammen med en inntrenger.

«Jeg gikk inn og så at en av våre sidedører var åpne og hunden vår bjeffet nedover gangen mot barnas soverom».

Les også: Fakta, bilder og film norske medier ikke ønsker at du skal se

Det LaTowsky fant inne på soverommet kan beskrives som foreldres verste mareritt. En mann, tilsynelatende naken, med et våpen i hånden. LaTowsky hadde imidlertid også et våpen i hendene – en hagle.

Faren beskriver møtet med mannen som følger:

«Han kastet seg mot og det hele skjedde veldig raskt. Han hadde hendene i været. Jeg kunne se noe mørkt eller sort komme mot meg, og igjen det var veldig, veldig nærme, så jeg avfyrte våpenet nesten umiddelbart».

Politiet sier at den nå avdøde mannen, 18-årige Cameron Yoe, var mistenkt for å ha begått innbrudd i flere hus den samme kvelden da han ble skutt ihjel på soverommet til familien.

Det har nå blitt opprettet en GoFundMe for Cameron Yoe hvor det står at han var en veldig smart og høflig ung mann, som alltid hjalp andre på sin egen stille måte. Han var to dager unna å bli uteksaminert fra skolen da han ble skutt og drept i en fremmed families hjem.

Exit mobile version