Site icon Lykten

SJOKKAVSLØRING: Påstår å ha funnet barneporno på Hunter Bidens laptop

HUNTER BIDEN. (Skjermbilde/Youtube).

Det var for en uke siden at New York Post publiserte sensasjonelle avsløringer der man har fått tak i en laptop tilhørende Hunter Biden som hadde blitt levert inn for reparasjon, men deretter aldri ble hentet ut igjen. Av eposter på laptopen fremgikk det at Joe Biden har løyet om sin innblanding i sønnens forretninger med et ukrainsk energiselskap.

De som forsøkte å dele artikkelen via sosiale medier som Facebook og Twitter ble møtt av en feilmelding. Dette ble ansett som valgpåvirkning av flere høyerestående republikanske senatorer som innkalte sjefen for Twitter til en høring.

Les også: Twitter og Facebook sensurerte avsløring om Joe Biden

Twitter og Facebook skrev blant annet at man må «faktasjekke» avisens artikkel og at man ikke vil medvirke til å spre «hackede» opplysninger – i sterk kontrast til da man på løpende bånd lot konspirasjonsteorier om Trumps påståtte koblinger til Russland få herje fritt til tross for at ingen konkrete bevis eksisterte, og at det på ingen måter var noen «hackede» opplysninger.

President Donald Trump har møtt New York Posts avsløring velkommen, som han mener bare er toppen av isfjellet. Samtidig er det stort sett stille i de største mediene og blant de mest profilerte journalistene, som Trump mener også gjør dem til forbrytere.

Les også: NRK «glemte» å informere sine lesere om den store mengden sorte Trump-tilhengere utenfor Det hvite hus

Les også: Hvorfor torturerer demokratene en tydelig demenspreget Joe Biden?

Blant materialet som finnes på Hunter Bidens datamaskin skal det være store mengder bilder der han bruker narkotika og har sex, men også bilder på mindreårige jenter. Dette har nå blitt overlevert til politiet av New Yorks tidligere republikanske borgermester, Rudy Giuliani.

En personer som har fått innsyn i materialet er nyhetssiden One America News Networks reporter, Chanel Rion, som bekrefter innholdet.

Ifølge New York Posts opplysninger skal datamaskinen ha blitt overlevert til FBI allerede i desember, som skaper spørsmålet hvorfor man ikke har startet en offisiell etterforskning før avsløringen kom i avisen.

Det forekommer også opplysninger om at Hunter Biden skal ha hatt forbindelser til Kinas kommunistregime.

Det opplyses nå at Bidens påståtte ledelese over Trump på valgmålingene har minsket etter avsløringene.

Les også: Voldsgalskapen fra Bidens velgere – kvinner, pensjonister og mørhudede slås til blods på gatene i USA

Konspirasjoner mot Trump

Den svenske nyhetssiden Samhällsnytt har tidligere rapportert hvordan det har blitt bekreftet at Hillary Clinton sto bak beskyldningene om Trumps påståtte forbindelser til Russland, som en måte å ta bort fokuset fra sine egne feilsteg med bruken av private e-postservere og knuste mobiltelefoner.

Mye tyder nå også på at forsøket med riksrett mot Donald Trump istedenfor handlet om å ta bort fokuset fra Bidens feilsteg og at man forsøke å beskylde den sittende presidenten for innbilte overtredelser, godt hjulpet av mediene.

(Bilde: Ben Garrison).
Exit mobile version