Site icon Lykten

Sjokkvideo viser mann angrepet med hakke i New York

STILLBILDE FRA OVERVÅKINGSKAMERA. VIDEO I ARTIKKELEN.

Overvåkingskameraer fanget det brutale og forferdelige overfallet, da en 51-årig mann ble brutalt og uten foranledning ble angrepet med en hakke av en mørkhudet mann i nedre Manhattan i New York. (Video lenger ned i artikkelen – OBS Sterke bilder)

Les også: Sjokkrapport: Helhvitt New York ville gitt 90 prosent færre grove voldsforbrytelser

FORSIDEN PÅ NEW YORK POST.

Les også: NEW YORK: Flerkulturell storby sliter under koronakrisen

Hendelsen fant sted klokken halv seks på ettermiddagen sist søndag. Angriperen sniker seg inn bak den latinamerikanske mannen, tar en hakke ut av bagen sin og går deretter til angrep. Man kan se 51-åringen forsøke å forsvare seg og falle til gulvet flere ganger, uten å klare så stoppe det brutale drapsforsøket. Den mørkhudede mannens slutter av uvisse grunne angrepet og knuser deretter skjermen på minibanken før han kaster fra seg hakken og går ut av banklokalet. Tilbake er offeret i svært blodig og alvorlig tilstand.

Les også: Familie i New York våknet opp til at en mørkhudet mann var i huset deres for å stjele – her er videoen

Offeret skal ha blitt fraktet til sykehus, hvor han ble omtalt som i stabil tilstand. Overgriperen ble pågrepet på tirsdag, da han var i ferd med å knuse bilvinduer. Han skal ha blitt tatt med til det samme sykehuset hans offer fra søndagen ble behandlet, for en psykisk evaluering. Det er i skrivende stund uklart hva han blir siktet for.

New York har opplevd en rekord på flere kriminalitetsstatistikker, inkludert skyteepisoder, med sin nylig sparkede demokratiske guvernør, Andrew Cuomo.

Les også: Tidligere borgermester i New York: 19 av 20 mordere er ikke-hvite

Exit mobile version