Site icon Lykten

Sjokkvideoene fra Canada fortsetter – Trudeau fordømmes

Den kanadiske statsministeren Justin Trudeaus ordre om å sette inn militært utstyrt politi, med automatvåpen, hjelmer og pansrede kjøretøy i sentrum av hovedstaden, sender sjokkbølger verden rundt. De fredelige demonstrantene blir arrestert, bøtelagt og mishandlet av politiet. Nye videoer viser hvordan politiet på hester rir rett inn i en folkemengde med kvinner og familier med barn. Flere skal være skadet, inkludert en eldre kvinne med urbefolkningsbakgrunn.

Les også: Massemedia hyllet BLM og Antifa, men ignorerer lastebildemonstrasjonen i Canada

En historie i fire deler

Statsminister Justin Trudeau gikk ned på kne for terrororganisasjonen BLM og Antifa etter deres herjinger, plyndring, vold og drap i USA. Deretter rev man ned statuer av statsmenn i hovedstaden og når kirker ble antent så man bort fra hat som motiv og omtalte det knapt. Så arresterte man kristne pastorer i sine biler på veien fordi de holdt religiøse seremonier under myndighetenes koronatiltak.

Nå angriper man fredelige demonstranter med hester og klubber. Inkludert eldre kvinner med gåstol.

Sannheten bak «Svastika-flagget» den første dagen under demonstrasjonene, der Justin Trudeau har brukt det for å smøre demonstrantene som nazister.

Exit mobile version