Site icon Lykten

Skrekk-bilder fra Bidens «konsentrasjonleire» for barn på grensen

Det var en politiker fra delstaten Texas, Henry Cuellar, som videreformidlet bildene som nå er lekket ut til media. De viser hvordan Joe Bidens administrasjon stuer søramerikanske ulovlige mindreårige migranter i overfylte og farlige oppholdssentre sør i delstaten. 

Man ser kvinner og barn som må sove på gulvet, dekket av varmetepper laget av tynn folie. Det blir ikke praktisert distansering basert på smittevernsreglene for korona. Bildene som er tatt viser hvordan migrant-barna blir stuet inn i åtte strukturer, hver med en kapasitet for 260 mennesker. Men ifølge grensepersonell skal det være over 400 mindreårige mannlige migranter i hver av disse.

Lykten skrev sist uke om hvordan studenter i USA ble fortalt om hvordan mindreårige og kvinner ble behandlet av Joe Biden, Kamala Harris og demokratene og flere av dem sammenlignet behandlingen av barna med nazistenes konsentrasjonsleire under andre verdenskrig.

Les også: Studenter i USA sammenligner Bidens grense-politikk med Nazi-Tyskland

Det skal dreie seg om minst 15.000 enslige barn denne helgen alene, hvorav 5.000 som er i amerikanske myndigheters varetekt i fasiliteter beskrevet som uegnet for barn. Ofte holdes barna lenger enn lovens påbud om maksimum opphold på 72 timer for mindreårige. I følge den uavhengige journalisten James O’Keefe fra Project Veritas, skal det ha vært registrert minst 50 positive Covid-resultater, samt flere seksuelle overfall, slagsmål og medisinske nødsituasjoner i de overfylte cellene.

Under Donald Trumps tid i Det hvite hus begynte han å legge ned forbud mot å separere familier med barn og putte mindreårige i slike bur. Det ble en skandale da massemedia forsøkte å legge skylden på burene og barnas plassering der på Trump, da det viste seg at de ble bygget av Barack Obama, med Joe Biden som visepresident. Nå har altså Biden åpnet burene og plassert barn der igjen. Trump har kommet med en uttalelse i forbindelse med avsløringene:

TRUMPS KOMMENTAR TIL BIDENS BARNELEIRE PÅ GRENSA TIL TEXAS.

Skandalen med de lekkede bildene fra denne helgen blir ikke bedre av av Biden-administrasjonen har lagt ned forbud mot all film og bilder av strukturene, burene og barna som er stuet sammen sovende på gulvet. Bidens pressesekretær, Jen Psaki, forsøkte desperat å unngå å informere pressen i Det hvite hus hva som utspiller seg på grensen da hun fikk spørsmål om det dreier seg om en «krise» på grensen.

Det er ikke politikeren Cuellar som selv har tatt bildene, men noen andre som under sterk bevoktning og forbud tok bildene og smuglet dem ut over helgen.

På toppen av det hele har det kommet ut at Biden-adminstrasjonen skal ha brukt 86 millioner dollar på kjøpe hotellrom for ulovlige migranter for de neste seks månedene. Det blir 395 dollar per natt per rom, som i USA tilsvarer et firestjerners hotell med alle fasiliteter vanlige amerikanske skattebetalere bare kan drømme om i dagens vanskelige økonomiske situasjon.

Exit mobile version