Site icon Lykten

Småbarnsmor gikk kveldstur – ble gruppevoldtatt av flyktningbarn

Et ektepar hadde hatt gjester til middag i september 2017. Etter middagen valgte kvinnen å gå en liten tur i nabolaget før leggetid.

På vei hjem begynte kvinnen, som lider av sukkersyke, å føle seg dårlig. Hun ringte til sin ektemann slik at han kunne komme og hente henne.

Men før ektemannen fikk kommet til kona, dukket plutselig tre flyktningbarn opp og begynte å følge etter kvinnen, mens de snakket med hverandre på afghansk.

Les også: Milde dommer for gruppevoldtekt – somalisk voldtektsmann får bli i Sverige

Da småbarnsmoren passerte en kolonihage tok et av barna tak i henne hardt og de to andre hjalp med å dytte henne inn på en nærliggende småvei.

Da de hadde kommet et stykke inn på veien kastet de kvinnen ned på bakken.

De lo av meg som om det var morsomt. De dro av meg buksene og trusene, fortalte offeret under rettssaken.

Les også: Sverige: Syrisk flyktning (19) voldtok 13 år gammel jente vaginalt og analt – fikk to måneder fengsel

Deretter tok de afghanske flyktningbarna tur på å holde fast og voldta småbarnsmoren.

Den dypt sjokkerte kvinnen ble senere funnet av politiet, som hadde blitt kontaktet av hennes urolige ektemann.

Da hun kom hjem fra sykehuset var hun i en forferdelig tilstand. Jeg håper at jeg aldri behøver å se henne slik igjen, sa mannen under rettssaken.

Les også: Sjokkstudie – 96% av overfallsvoldtekter i Sverige begås av innvandrere

I forbindelse med gruppevoldtekten tok flyktningbarna et bilde med kvinnen. Bildet viser henne da hun ligger utslått på bakken, samtidig som det ene voldtektsbarnet holder en hånd på brytet hennes og peker med langfingeren mot kvinnen.

Ifølge retten har flyktningbarna «gjennom fotografiet vist en særdeles hensynsløshet og råhet».

Les også: Det nye Sverige: Kvinne nyoperert for livmorshalskreft ble mishandlet og voldtatt mens barna sov på naborommet

KALMAR: Kalmar er en by i Kalmar kommune med ca. 36.000 innbyggere og er vennskapsby med Arendal. Nylig ble byen rystet av en svært grov overfallsvoldtekt av en småbarnsmor som var ute på kveldstur. (Foto: Ukjent).

Les også: Fem afghanere dømt for sadistisk voldtekt av ung gutt – slipper utvisning av humanitære hensyn

Les også: Svensk jente (16) knivskåret i ansiktet av flyktning da hun nektet å ha sex

To av de afghanske overgriperne, Mohammad og Bagher, har blitt identifisert og er nå dømt av tingretten i Kalmar til lukket ungdomsanstalt i 11 måneder, respektive 1 år og 2 måneder. Begge blir også utvist fra Sverige.

Den ene av de som er dømt er under 18 år gammel, selv om han er bedømt til å være voksen ifølge Migrationsverket. Han ble innvilget oppholdstillatelse som «alternativt beskyttelsesverdig», ettersom Migrationsverket anså at det fantes «en personlig trussel og at han som voksen ikke har noe nettverk, og at en retur til hjemlandet ikke er mulig».

Det andre voldtektsbarnet hadde allerede fått en beslutning fra Migrationsverket om at han skulle utvises  i februar i år. Det er uklart hvorfor han fikk bevege seg fritt i samfunnet med et utvisningsvedtak.

Les også: Afghanske asylsøkere gruppevoldtok handikappet kvinne i flere timer – frikjent av retten fordi offeret ikke gjorde nok motstand

Kvinnen har følt seg svært dårlig etter gruppevoldtekten, men forsøker å holde seg sammen for barnas skyld. Hun våger ikke å gå ut når det er mørkt, unngår steder der det er større folkemengder og har måttet begynne med terapi.

Les også: Siktede i nok en voldtektssak sluppet løs i Sverige

Svenske medier

Lokalavisen Barometern gjorde i 2016 en tårevåt reportasje om Mohammad, der han i sterk kontrast til den grove voldtekten og rullebladet hans, som inkluderer tyveri og brudd på narkotikaloven, fremstår som et uskyldig skolebarn.

I intervjuet, hvor Mohammad fremstår med både navn og bilde, så forteller han at han flyktet fra Taliban og aldri har gått på skole, og at han var fryktelig spent på sin første skoledag.

Da den samme avisen skriver om gruppevoldtekten, der Mohammad nå er dømt, velger man å ikke informere eller lenke til sin artikkel fra 2016, og velger heller ikke å publisere Mohammads navn eller bilde.

Les også: Ida (13) trakasseres av somalisk miljø etter brutal voldtekt – ble slått i ansiktet

MOHAMMAD: Lokalavisen Barometern intervjuet i 2016 Mohammad om hans flukt til Sverige og første skoledag. Den påståtte 15-åringen sa han var veldig spent siden han aldri hadde gått på skole. Nå er han dømt for tyveri, narkotikaforytelser og gruppevoldtekt, og skal utvises tilbake til Afghanistan. (Faksimile: Barometern.se).

Les også: Ungjenter sex-trakasseres daglig på skolen i Sverige – foreldrene fortviler

Les også: Rektor la lokk på grov voldtekt av 10-åring på grunn av gjerningspersonens etniske bakgrunn

Exit mobile version