Site icon Lykten

Somalier kalte kvinne for «hore», spyttet på politifolk og ropte «Heil Hitler»

Det var sist fredag, den 2. september rundt klokken 19.00, at den 28 år gamle somalieren fornærmet en 60 år gammel dame på et kjøpesenter i Tyskland. Han kalte kvinnen «hore» og forsøkte å spytte på henne.

Etter at en annen kvinnelig kunde forsøkte å filme og dermed bevise opptrinnet med sin mobiltelefon, gikk somalieren til fysisk angrep også på henne.

En mann gikk imellom og fikk somalieren med seg ut, men i møte med politiet så begynte mannen atter en gang å skape seg.

Da politiet pågrep somalieren spyttet han etter politifolkene og skrek «Heil Hitler». Under transporten fornærmet somalieren gjentatte ganger en polititjenestemann ved å kalle ham et «rasshøl» og «homse som fortjente å bli knullet».

Asylsøkeren forsøkte dessuten flere ganger å treffe tjenestemannen med sine spyttklyser og politimannen måtte ta på seg spyttevernmaske for å unngå å bli smittet av mannen.

Den svært utagerende mannen ble plassert i egen arrest-celle da de ankom politistasjonen. Men ved midnatt gikk han amok igjen. Ukjent med hvilke metoder, så lyktes han å komme seg løs fra håndjernene sine, og brukte dem for å knuse et cellevindu.

Asylsøkeren stappet også et ullpledd ned i toalettet, slik at spylevannet rant utover gulvet. Til slutt urinerte han ut gjennom cellegitteret.

Når politibetjentene for andre gang forsøkte å sette på ham håndjern, så sparket han flere ganger mot en tjenestemann og spyttet samtidig etter de andre betjentene.

Den somaliske bråkmakeren som har  bosted på et lokalt asylmottak der hendelsen fant sted, ble lørdag morgen satt fri. Etterforskningen pågår ennå.

Les også: Somalier berserk i Steinkjer – politikvinne skadet

Exit mobile version