Site icon Lykten

Sommeråpent med Ingrid Carlqvist

Som følge av at ytringsfriheten har fått vanskelige kår i Sverige har man etterhvert fått en sterk og viktig alternativ nyhetsdekning gjennom nyhetsblogger som ikke er støttet av staten. Disse har i mange tilfeller like mange som, og i noen tilfeller flere lesere og lyttere enn etablerte svenske medier.

En av de prosjektene som har kommet som følge av den svenske statens uvillighet til å tillate hele spekteret av meninger å komme til orde, i særdeleshet de som er kritiske til masseinnvandringen, er Dispatch International. Nettsiden ble startet av tidligere etablerte journalister med mangeårig erfaring bak seg. Ingrid Carlqvist er en av dem. En uredd og frispråklig dame som har ofret en trygg og godt lønnet karriere for å fortelle sannheten om Sveriges liberale innvandringspolitikk.

Sommeråpent

SOMMERÅPENT SINE RADIOVERTER: Her er alle sommeråpent sine radioverter samlet for et bilde. Det finnes både menn, kvinner, innvandrere og personer med klar tilknytning til venstresiden i svensk politikk. Felles for dem alle er at de synger fra samme politiske ark. Programverter med en konservativ profil har aldri fått komme til i programmet. (FOTO: Frankie Foughatin, CC)

Hver sommer inviterer den statlige mediekanalen Sveriges Radio P1, til «sommeråpent». Her inviterer de alle mulige mennesker til å være radioverter for en dag.  Alt fra politikere, vitenskapsfolk, forfattere og idrettspersonligheter får lede sitt eget program hvor de bestemmer tema, musikk og hvem som inviteres til studio. Det de har til felles er at de alle synger fra samme partiprogram. Det inviteres ingen som ville kunne utfordre de stående dogmer eller ta opp viktige temaer som ikke aksepteres diskutert av statsstøttede medier.

Så, Dispatch International og Ingrid Carlqvist tok like godt saken i egne hender og lagde sitt eget sommerprogram. Så her er et politisk ukorrekt sommerprogram som tar opp temaer som den svenske medieeliten ikke ønsker at noen skal høre. God lytting!

Exit mobile version