Site icon Lykten

Sort fotballspiller slutter å gå ned på kne – mener Black Lives Matter er en marxistisk gruppe som ønsker etnisk uro

Lyle Taylor. (Foto: Rob Crane. (CC BY 2.0)).

Nottingham Forests fotballspiller Lyle Taylor har sagt at han ikke lenger vil gå «ned på kne» for Black Lives Matter-bevegelsen før kampene, og kaller organisasjonen for en «marxistisk gruppe» som presser på for «raserelatert uro».

«Jeg tok avgjørelsen fordi jeg følte nok var nok… ikke nok mennesker har sett nærmere på organisasjoner som har fått frem hele denne bevegelsen», sa spilleren i et intervju med radiostasjonen LBC.

«Jeg sa før at jeg var enig med innholdet i at sorte liv teller og at noe må gjøres for å få ut beskjeden om at rasemessig ujevnhet og den sosiale urettferdigheten må stoppe», forklarer Taylor.

«Men samtidig henger vi hatten vår på en marxistisk gruppe som ønsker å avvikle politiet, de ønsker å bruke sosial uro og raserelatert uro for å få gjennom sin egen politiske agenda og det er ikke hva sorte mennesker er, vi er ikke en politisk merkelapp eller ting du kan henge din bevegelse på, fordi det er kraftfullt eller hva som er populært akkurat nå», uttaler fotballspilleren og erklærer sympati for hvite spillere som føler de må knele for Black Lives Matter eller bli «brennmerket rasist».

I Norge har TV2 som har rettighetene til Premier League i lang tid hyllet terrorgruppen Black Lives Matter og promotert den marxistiske politikken gruppen står bak.

Les også: Hva er Black Lives Matter?

Lyle Taylor. (Foto: Rob Crane. (CC BY 2.0)).

Les også: SJOKKVIDEO: Antifa og BLM angriper sort Trump-velger

Exit mobile version