Site icon Lykten

Store demonstrasjoner mot innvandrervolden i Chemnitz

Den siste uken har den tidligere østtyske byen Chemnitz opplevd at tusenvis av mennesker har demonstrert i gatene mot den økende innvandrervolden og drapene på tyskere utført av de nyankomne flyktningene og migrantene.

Voldtekter, overfall, ran og drap har blitt daglige hendelser i de tyske byene etter at rikskansler Angela Merkel og den tyske regjeringen åpnet landet på vidt gap for millioner av migranter fra Afrika og Asia.

Sist søndag kom det siste offeret, en 35-årig mann i den tyske byen Chemnitz ble knivstukket ihjel på gaten av to migranter fra henholdsvis Irak og Syria. Den tyske mannen skal ha blitt påført hele 25 knivstikk. Ytterligere to tyskere ble alvorlig knivstukket, men overlevde angrepet.

MANGE DRAP: Migranter og flyktninger står bak en rekke grufulle kriminelle handlinger i Tyskland de siste årene. Grove voldtekter, gjengvoldtekter, terrorangrep og drap mot etniske tyskere har jevnlig blitt rapportert ut fra Merkels nye Tyskland. Under demonstrasjonene i Chemnitz holdt demonstrantene opp store plakater med bilder og navn på mange av de drepte.

Ifølge opplysninger som er kommet ut fra drapet så skal de tre mennene ha forsøkt å stoppe en pågående gruppevoldtekt og seksuell trakassering av kvinner. Tyske myndigheter skal imidlertid ha nektet for disse påstandene.

En tjenestemann innen den tyske kriminaltjenesten skal ha lekket arrestordren mot irakeren som sitter siktet for drapet. Han skal ha blitt suspendert fra tjeneste, og uttalte til den tyske avisen Bild at han «ville at sannheten og bare sannheten skulle komme ut».

 

Exit mobile version