Site icon Lykten

Storfinansen skjelver – Soros og Rothschild i strupen på Trump

Den mektige finansmannen og lobbyisten George Soros er en meget sentral aktør på den internasjonale økonomiske og politiske arena.

Hans internasjonale stiftelse Open Society var blant annet med å finansiere raseopptøyene i den amerikanske byen Ferguson i 2014.

GEORGE SOROS. Valutaspekulanten, som har skapt flere økonomiske kriser i kjølvannet av sin virksomhet, er villig til å bruke store beløp på å stoppe Trump.

Ifølge Washington Times skal 84-åringens ulike organisasjoner også ha manipulert informasjon på sosiale medier for å få det til å se ut som om protestene hadde sterkere støtte blant allmennheten enn de i virkeligheten hadde.

Soros er en kynisk valutaspekulant som blant annet hadde en finger med i spillet under finanskrisen i Europa på begynnelsen av 1990-tallet.

Les mer om bakgrunnen til George Soros her: George Soros finansierte raseopptøyene i USA

Soros har også en sterk innflytelse på asylpolitikken i Europa. I februar i år ble det kjent at han presset på for at EU skal ta opp lån på flere tusen milliarder kroner for å finansiere den massive asylstrømmen til Europa.

Han hevdet blant annet at det vil være med på å undergrave rasistiske og innvandringsfiendtlige holdninger i Europa, da asylsøkerne raskere kunne integreres i samfunnet.

Les også: Ber Europa ta opp lån på tusenvis av milliarder for å finansiere asylstrømmen

Vil stoppe Trump

Soros hevder han er svært bekymret over hvordan Donald Trump og hans rival Ted Cruz har uttrykt seg om ulovlige innvandrere og muslimer, skriver Fria Tider.

Han har allerede støttet Hillary Clinton med nesten 100 millioner kroner og nå øker han donasjonene ytterligere for å sette en stopper for Donald Trump.

George Soros krever blant annet at Trump sine «skandaløse uttalelser» om muslimer og ulovlige innvandrere «må få konsekvenser.»

Nettverket MoveOn, som finansieres av George Soros, tok i helgen på seg «æren» av å ha stoppet et valgmøte for Donald Trump, som selv finansierer sin valgkamp med egne penger, i Chicago. En stor mobb av venstreekstremister startet et opprør i folkemengden slik at talen til Trump måtte avlyses på grunn av sikkerhetshensyn.

Les også: Triumf for Trump

Rotschild

Men George Soros er ikke den eneste mektige internasjonale aktøren som hiver seg på i kampen mot Donald Trump.

EIU. The Economist Intelligence Unit sin siste indeks over globale trusler.

Analysefirmaet EIU, som er eid av den britisk-amerikanske bankfamilien Rotschild advarer nå sterkt mot at Donald Trump kan bli USAs neste president.

Analysefirmaet hevder at Trump, som president, er en like stor global trussel som jihadismen.

I en indeks EIU har utarbeidet over risikoen for den globale økonomien, rangerer bankfamilien Trump med en indeks på 12. Den største trusselen, med en indeks på 20, rangerer EIU en finansiell krise i Kina.

I følge Rothschilds analysefirma risikerer forslaget til Trump, om å nekte muslimer innreise til USA, å bli et «potensielt rekrutteringsverktøy for jihadistgrupper», skriver The Guardian.

EIU hevder også at mange av Trumps sine utspill, som å sikre amerikanske arbeidsplasser, er «eksepsjonelt fiendtlige mot frihandelen».

Exit mobile version