Site icon Lykten

Studenter i USA sammenligner Bidens grense-politikk med Nazi-Tyskland

Studenter i den amerikanske delstaten Florida får sjokk når de får høre at Joe Biden, Kamala Harris og det demokratiske partiet putter barn som krysser grensen mellom Mexico og USA i containere med gitter foran vinduene.

JOE BIDEN OG KAMALA HARRIS HAR BESTILT OG PUTTET MINDREÅRIGE SOM KRYSSER GRENSEN I SLIKE CONTAINERE. DE HAR GITTER FORAN VINDUENE.

Studentene omtaler behandlingen av barna som «sjokkerende» og at «alle puttet Trump i et dårlig lys, og så gjør Biden akkurat det samme de anklaget ham for».

«Jeg liker det ikke i det hele tatt, å rive barna ut fra foreldrenes armer i det hele tatt og så putte dem i containere. Det ser ut som fengselsceller. Det er ikke bra», sier en student.

«Det er vanskelig å forklare mine følelser, hvorfor vil du putte barn i et bur, som om de var dyr, selv hunder er ikke i bur hele deres liv», sier en annen student.

«Det minner meg på en måte, hva het det igjen, det som skjedde i Nazi-Tyskland, som i Holocaust», reagerer en student.

Da intervjueren forteller studentene at Trump faktisk innførte en lov om å stoppe separering av barn fra familiene og at det var Joe Biden og demokratene som bygde containerne og puttet barna i dem, får de alle sjokk. En av studentene holder seg til brystet og bryter ut i høy stemme at hun er sjokkert.

«Det visste jeg ikke» sier studenten.

«Biden løy», sier en annen.

«Jeg stoler ikke på Biden», sier en kvinnelig student, etter å ha fått vite sannheten.

En vanskelig situasjon sier Bidens pressesekretær

Massemedia anklaget i sin tid Donald Trump for å holde barn i bur på grensa, men det ble raskt oppdaget at disse burene ble bygget og satt i drift under president Barack Obama, da Joe Biden også var visepresident. Donald Trump stengte mange av disse fasilitetene, som nå altså Joe Biden har åpnet igjen.

BARACK OBAMA BYGDE OG SATTE BARN I BUR DA HAN VAR PRESIDENT. SENERE GA MASSEMEDIA TRUMP SKYLDEN FOR DET.

Joe Bidens pressesekretær Jen Psaki, sliter med å forklare containerne på grensen når hun blir konfrontert med det under en pressekonferanse:

Exit mobile version