Site icon Lykten

Svenske myndigheter kan prioritere ulovlige innvandrere før eldre

Sveriges helsemyndigheter har kommet med retningslinjer der man prioriterer innvandrere før eldre svenske Coronavirus-pasienter. Det kan i verste fall føre til at eldre i Sverige, sammen med svensker med pre-eksisterende sykdommer og lavt immunforsvar, kommer bak unge ulovlige migranter uten sykdomshistorikk med Coronavirus, som trenger akutt hjelp.

Dr. Thomas Lindén som sitter på det nasjonale helse- og velferdsrådet uttalte at leger og sykepleiere skulle prioritere basert på behandlingsbehov og ikke på bakgrunn av statsborgerskap, ifølge nettsiden Nyheter Idag.

«Prinsippet om å prioritere tilsier at vi skal prioritere på basis av medisinsk nødvendighet og at alle mennesker har lik verdi. Det betyr at for de som jobber i helsevesenet så skal det ikke bety noe om mennesket foran deg har lovlig opphold eller statsborgerskap, men at det er den medisinske tilstanden som skal avgjøre», uttalte Lindén.

Sverige har en lang historie med å sette innvandrere og ulovlige migranter før sine egne syke, eldre og barn innen skole, helsevesen og offentlig støtte.

Kilde: Breitbart

Exit mobile version