Site icon Lykten

SVERIGE: Kvinne overfalt og mishandlet av 20 menn på T-banen i Stockholm midt på formiddagen

Det var ved halv ellevetiden på torsdag formiddag at kvinnen selv ringte politiet etter å ha blitt overfalt og mishandlet av et 20-talls fremmede menn.

Det uprovoserte angrepet skjedde ved Fridhemsplans T-banestasjon en halvtime tidligere.

Politiet kategoriserer hendelsen som mishandling.

Kvinnen var på vei til den grønne linjen da hun ble angrepet av en større gruppe menn. Det handler om personer hun ikke kjenner og vi har bare vage signalement. Men på T-banen har vi ofte bra kameradekning og det finnes mange vitner, sier politiets pressetalsperson, Carina Skagerlind til StockholmDirekt.

FRIDHEMSPLAN T-BANE: T-banestasjonen i sentrum av den svenske hovedstaden har mer enn 50.000 reisende hver dag. Hvordan en kvinne kan ha blitt overfalt og mishandlet foran både vitner og overvåkingskameraer midt på formiddagen uten at verken vektere eller politiet klarte å gripe inn er et svakhetstegn i det svenske samfunnet. (Foto: Frieord.no).

Det er uklart hvorfor kvinnen ikke fikk hjelp av vitner hvorfor det ikke var verken ansatte eller vakter på T-banestasjonen som kom kvinnen til unnsetning.

Svenske medier har heller ikke ville gå ut med verken beskrivelse av gjerningsmennenes alder, bekledning eller etniske bakgrunn.

Ingen svenske medier har heller fulgt opp saken i uken etter at mishandlingen av kvinnen fant sted.

INGEN BESKRIVELSE: Politiets pressetalsmann i Stockholm, Carina Skagerlind, vil ikke gå ut med verken informasjon eller beskrivelse av overfallsmennene som mishandlet kvinnen på T-banestasjon sist torsdag. (Foto: Polisen).
Exit mobile version