Site icon Lykten

Sveriges feministiske regjering latterliggjøres etter Iran-besøk

Det er Islamic Ideology Dissemination Organization (IIDO), en organisasjon som etter egne utsagn arbeider for å spre islamsk religion og kultur, som ligger bak det svært omdebatterte bildet. Bildet ble tatt av det statlige iranske nyhetsbyrået Mehr, skriver Fria Tider.

Syv kvinnelige representanter for en svensk «feministisk» regjering står lydig på rad iført hijab. En seier for den shiamuslimske organisasjonen som siden 1981 har arbeidet for å «fordype seg i fiendens kulturelle angrep og antimuslimske propaganda, for å utforme en politikk som kan motvirke deres konspirasjoner og opplyse allmennheten».

«Walk of shame», twitret det FN-tilknyttede nyhetsorganet UN Watch. Også The Jewish Press håner i en artikkel Sveriges «feministiske regjering» og skriver at den «underkaster seg» de iranske mullaene.

I løpet av dagen har nyheten om de svenske feministene i slør fått oppmerksomhet av blant annet Daily Mail, BBC, Washington Post og Sputnik.

Det amerikanske konservative nyhetsmagasinet American Thinker lar seg forundre over at Sveriges vise-statsminister, Isabella Lövin, den ene uken håner Donald Trump og prater om at «verden trenger sterke ledere for kvinners rettigheter», mens representanter fra den samme regjeringen uken etterpå tar på seg hijab i Iran.

Sveriges regjering hånes nå på sosiale medier og blant store internasjonale nyhetssider etter Iran-besøket.
Exit mobile version