Site icon Lykten

SwedenWatch – ny nettside som avslører virkelighetens Sverige

Sverige har fra før en sunn og levende alternativ presse med flere seriøse og større nyhetssider som utgjør en seriøs trussel mot de etablerte og kontrollerte mediene.

Nettsider som Avpixlat.info, Friatider.se og Nyheteridag.se er hovedformidlerne, mens det også finnes en mengde gode nyhetsblogger, hvor redaktørene ikke sjelden får tak i navn, bilder og konkret informasjon om enkeltsaker gjennom tips og sosiale medier.

Nå har altså enda en ny nettside sett dagens lys. Denne heter SwedenWatch og skal ifølge nettsiden selv «Holde oversikt over den sivile uroen som nå foregår i Sverige og formidle ny og aktuell informasjon om situasjonen i landet. Vi publiserer kun informasjon fra politiets egne logger eller bekreftede hendelser fra aviser og nyhetskanaler. Som følge av de svenske myndighetenes sensurering av viktig informasjon om blant annet kjønn, alder og etnisk bakgrunn, så kan vi ikke i denne stund formidle dette. Men når vi mottar bekreftet informasjon så vil vi informere og oppdatere om dette både i aktuelle og tidligere saker».

Så for de som ønsker å holde seg oppdatert om aktuelle saker i vårt naboland, men ikke ønsker eller alltid har tid til å lese lange nyhetssaker på de ovennevnte nettsidene, så kan SwedenWatch tilby korte og konsise nyhetsoppdateringer og lenker etter dato.

KORT OG OVERSIKTLIG: Slik ser noen av dagens hendelser ut på Swedenwatch.com. Språket er på engelsk for å gjøre siden mer tilgjengelig for alle besøkende. (Faksmilie: Swedenwatch.com).

For de som ønsker å følge med på internasjonale nyheter som ikke er kontrollert av myndigheter eller økonomiske pressgrupper så finnes konservative nettsider som Breitbart og Drudgereport.

Det kan nevnes som en kuriositet at sistnevnte nettside har mellom 1 og 1.5 milliarder (ja, du leste riktig) treff i måneden og ligger således på 2. plass over de mest besøkte nyhetssidene i USA. Den er drevet av to personer, Matt Drudge og Charles Hurt.

Exit mobile version