Site icon Lykten

Sykepleier besvimer på direkte-TV etter å ha tatt koronavaksine

Sykepleieren Tiffany Dover ved CHI Memorial i Tennessee i USA besvimte på direkte-TV under en pressekonferanse om hvordan hun og de andre ansatte ved sykehuset nå alle tar vaksinene.

Heldigvis var hun omringet av flere leger som kunne ta imot henne så hun ikke gikk i gulvet ukontrollert.

«Det traff meg helt ut av det blå, jeg kunne føle at det kom. Jeg følte meg litt svimmel, men jeg føler meg bra nå, og smerten i armen min er borte», sier Dover til media.

Ifølge ABC News 9 skal sykepleieren ha kommet seg etter noen minutter og fortsatte pressekonferansen. Legene ved CHI Memorial sier at besvimelsen til sykepleieren ca. et kvarter etter at hun tok koronavaksinen ikke har noe med innholdet eller ingrediensene i vaksinen å gjøre, men vanligvis er følger av smerte og angst.

Sykepleieren forteller videre at hun har en tilstand der hun besvimer hvis hun føler smerte.

Nærmere 1000 ansatte ved sykehuset forventes å få vaksinen i løpet av kort tid.

Flere tilfeller

Saken kommer samtidig som to sykepleiere ved et sykehus i Alaska også utviklet reaksjoner etter å ha mottatt korona-vaksiner. Begge måtte behandles med legemidlene epinephrine, Pepcid og Benadryl for blant annet hjerteklapp, utslett i ansiktet og overkroppen, kortpusthet, oppblåsthet rundt øynene, svimmelhet og kløe i halsen. En av sykepleierne fikk en så alvorlig allergisk reaksjon at hun måtte legges inn på intensivavdelingen.

Exit mobile version