Site icon Lykten

Ble tatt vare på av tysk familie – takket ved å misbruke 4 år gammel datter

Den afghanske asylsøkeren Ahmed M ble tatt inn av en katolsk familie i Berlin, sammen med flere andre afghanske mindreårige, kort tid etter at han ankom landet i 2012, da han etter eget utsagn bare var 12 år gammel.

Han takket for hjelpen fra den katolske familien ved å seksuelt misbruke familiens fireårige datter, skriver Daily Mail.

I juli i fjor var han alene hjemme om ettermiddagen med familiens småbarnsdatter Emily. Neste dag fortalte barnet sin mor at hun hadde brukt tiden til å leke «lege og sykepleier» med Ahmed. Hun ble tatt med til en spesialistlege på klinikken for barn og ungdomsmedisin.

«Det foreligger en umiddelbar mistanke om seksuelt misbruk,» het det i rapporten fra klinikken. Og offeret indikerte at det ikke var første gang hun ble misbrukt av asylsøkeren som hevdet at han ble født 1. januar 2004 i Kabul.

Andre av de afghanske asylsøkerne i familiens hjem fortalte at de hadde sett ham misbruke jenta, og en politietterforskning ble åpnet. Politioffiseren som ledet etterforskningen skal ifølge Daily Mail ha reagert på at den unge gutten hadde begynt å få bart og tvilte alvorlig på hans påstand om bare å være 13 år på gjerningstidspunktet. Som 13-åring er han under den kriminelle lavalder.

Ahmed M har nå flyktet til Sverige, og hevder at han er født i 2005. Familien i Tyskland som tok ham inn, har bedt Sverige om å undersøke ham for å finne ut om han virkelig er så ung. Hittil har det ikke vært noe svar fra svenske myndigheter, skriver Daily Mail.

Exit mobile version