Site icon Lykten

Tenåringsjenter sex-trakassert av innvandrermobb på kjøpesenter

De tre tenåringsjentene var på kjøpesenteret Sophienhof i Kiel for å spise pizza, da tre afghanske innvandrermenn begynte å trakassere dem. De fulgte etter dem og tok bilder og film av jentene med mobilkameraene sine, skriver Fria Tider.

Plutselig vokste gruppen med innvandrermenn betydelig og opptil 30 personer trakasserte de tre tenåringsjentene. To av jentene flyktet fra senteret, men kom tilbake igjen for å lete etter venninnen sin.

Gjengen fortsatte da å sex-trakassere jentene, mens flere bekymrede vitner ringte til politiet. To afghanske menn, som gjorde voldsom motstand mot politiet, ble pågrepet. I følge tyske medier skal de to mennene være 19 og 26 år. Begge har tidligere fått innvilget oppholdstillatelse i Tyskland.

Hendelsen på kjøpesenteret i Kiel har vekt stor oppmerksomhet og avsky i Tyskland. Tyske medier har dratt paralleller til nyttårsaften i Köln, der hundrevis av kvinner ble sex-trakassert og voldtatt av innvandrermenn. Til og med innenriksminister, Stefan Studt, har kommentert hendelsen i Kiel og sier han er sjokkert over hva som skjer i Tyskland.

Etter torsdagens hendelse i Kiel har den tyske forbundsriksdagen på fredag laget en ny lov for å lettere kunne utvise innvandrere som begår seksuelle overgrep.

Relatert:

Exit mobile version