Site icon Lykten

Terrorangrep i Brussel og London – somalier skrek «Allahu Akbar»

Europa fikk på nytt oppleve muslimenes vrede da en mann gikk amok med kniv mot to soldater i Brussel i går. Soldatene skjøt ihjel mannen på stedet.

Gjerningsmannen var i 30-årsalderen og skal ha skreket «Allahu Akbar», mens han gikk til angrep på soldatene.

ANGREP SOLDATER: En somalisk mann skal ha angrepet soldater med kniv i den belgiske hovedstaden i går. Det endte med at den muslimske terroristen ble skutt og drept.

Ifølge RT skal mannen være en somalisk innvandrer.

Begge soldatene ble lettere skadet. Den ene fikk skader i ansiktet og den andre ble skadet i hånden.

Belgiske myndigheter har bekreftet at det var et muslimsk terrorangrep.

London

I 22-tiden kom et nytt angrep. Denne gang utenfor Buckingham Palace i London, der en 26-årig mann angrep en gruppe politimenn.

Ifølge britiske medier skal mannen ha kjørt inn i en politibil og forsøkt å komme seg ut av kjøretøyet. Da politiet oppdaget at mannen hadde et langt sverd i bilen, oppsto et basketak med den muslimske terroristen.

TERROR I LONDON: Politiet i den britiske hovedstaden ble angrepet i går. Heldigvis fikk man kontroll på den muslimske terroristen, før han fikk drept noen.

Også han skal ha skreket «Allahu Akbar» flere ganger under angrepet.

Tre politimenn skal ha blitt skadet i forbindelse med pågripelsen, men man fikk til slutt kontroll over ham ved å bruke pepperspray.

Både Belgia og England har opplevd flere store muslimske terrorangrep de siste årene og politiet, hæren og myndighetene i de to nasjonene opererer med høyt terrornivå.

Exit mobile version