Site icon Lykten

Terrorangrep i Paris – 12 døde – politimann henrettet av islamister

OPPDATERT: DET RAPPORTERES NÅ AT DE BRØDRENE SAID KOUACHI OG CHERIF KOUCHI SKAL VÆRE DREPT AV FRANSK POLITI.

En annen terrorist, Amedy Coulibaly, som skal ha holdt en rekke mennesker som gisler i en kosher-butikk i Paris, skal også være skutt og drept av politiet. Ifølge politiet skal han også ha drept en politikvinne på gaten igår.

Politibilder av Hayat Boumeddiene og Amedy Coulibaly, som er mistenkte for å ha drept en politikvinne igår. Coulibaly skal idag ha tatt gisler i en jødisk butikk, hvorpå fire av dem skal ha blitt drept i det politiet gikk inn i butikken og drepte Coulibaly.

——————————————————————————————————

Terroristene identifisert: Said Kouachi, Cherif Kouachi og Hamyd Mourad, 18, 32, 34 år. To av dem er brødre og er franske statsborgere, født i Paris. De skal ha algerisk bakgrunn.

To av dem skal være hjemvendte jihadister fra krigen i Syria. Det skal ha blitt påpekt at massakeren var veldig nøye planlagt og at drapsmennene tydelig hadde militær trening – noe de har fått i Midtøsten eller Frankrike.

Alle tre skal nå være omringet av fransk politi.

IDENTIFISERT: De tre muslimske terroristene som var involvert i dagens angrep i Paris er identifisert. (Foto: Snaphanen.dk).

Her er de syv drepte journalistene som er identifisert så langt: Jean Cabut «Cabu», Bernard Verlha «Tignous», Bernard Maris, Michel Renaud, Georges Wolinski, Philippe Honoré og Mustapha Ourad.

«Vi har hevnet profeten Muhammed. Charlie Hebdo er død» – dette ropte terroristene mot politiet under flukten.

DREPT: Sjefsredaktør Stéphane Charbonnier (47) hos avisen Charlie Hebdo skal være en av de drepte.

12 personer skal være bekreftet drept, tre av disse er politibetjenter og tre er tegnere. Også sjefsredaktøren i avisen, Stéphane Charbonnier (47), skal være drept. Over 20 personer skal være skadet. En skadet politimann skal ha blitt henrettet på åpen gate. (Advarsel mot sterke bilder!!)

To muslimske terrorister skal ha kommet seg inn i avisens lokaler og begynt å skyte de ansatte med automatgevær av typen kalasjnikov.

TERRORANGREP: Det verste terrorangrepet på tyve år i Paris, kalles dagens hendelse. (Foto: Belfast Telegraph).

Ifølge Corinne Rey, som går under kunstnernavnet Coco, skal hun ha blitt truet av to maskerte og bevæpnede menn til å taste inn sikkerhetskoden til bygget og slippe dem inn. Ifølge Rey skal de to terroristene ha snakket perfekt fransk og sagt de var fra al-Qaida.

Idet de begynte å skyte skal de ha ropt «Allahu akbar».

Redaksjonen i Charlie Hebdo skal ha sittet i et redaksjonsmøte der de planla et spesialnummer av magasinet om islam. Det skulle hete «Sharia Hebdo».

I skrivende stund skal det være en massiv jakt på terroristene som har klart å kapre flere biler og befinner seg på hovedveien rundt Paris. De skal ha tatt et gissel.

Det er nå satt ut over 3.000 politifolk, samt 500 militær- og opprørspoliti i jakten på de muslimske terroristene.

SKUTT PÅ POLITIET: De muslimske terroristene skal ha skutt på politiet under fluktforsøket.

Bakgrunnen for angrepet skal være at avisen har trykket tegninger av den muslimske profeten Mohammed.

Flere aviser i Europa og USA har nå høynet sikkerhetsnivået etter terrorangrepet mot det franske magasinet.

Avisen Charlie Hebdo er en venstreorientert satiremagasin, som er mest kjent for å publisert de såkalte «Muhammed-karikaturene» i 2006. Det skal ha utløst opptøyer i muslimske land over hele verden.

I 2011 skal lokalene der magasinet holder til blitt angrepet med en brannbombe.

Magasinet har også harselert med kristendommen, uten at dette har ført til drapstrulser eller bombeangrep.

Her er fire av de drepte tegnerne i avisen: Charb, Cabu, Tignous og Georges Wolinski.

Radikale muslimer i Sverige hyller drapene på Facebook.

”Be Allah att mångdubbla sådana attentat och acceptera syskon som deltar i sådant.”

”Dessa grisar blev skickade till Jahannam [helvetet], de hade varit med och ritat och spridit karikatyrbilden på profeten salla Allahu ‘aleyhi wa sallam [välsignande fras eller fredshälsning].”

FRIEORD.NO KOMMER MED MER UTOVER KVELDEN.

Exit mobile version