Site icon Lykten

En av seks briter kan være seksuelt misbrukt i det som kalles en nasjonal epidemi

Graham Wilmers sjokkerende anslag er basert på tall publisert av myndighetene i Storbritannia.

Wilmer uttalte seg til Sky News.

– Du har å gjøre med et massivt, massivt problem. Av det vi har sett så står vi overfor store helseproblemer, både mental helse og fysisk helse, hvis man ikke sørger for riktig støtte og hjelp til mennesker som står fram med sine overgrepshistorier. Dette vil ha en direkte kostnad for oss som samfunn.

– Vi ser nå på misbruk av barn og den innvirkningen det har som en nasjonal helseepidemi.

Ifølge Sky News så viser statistikken at en av seks gutter under 16 år har blitt utsatt for seksuelt misbruk og svimlende en av fire jenter under 16 år har blitt utsatt for det samme.

Store skandaler

Storbritannia har i de senere årene våknet opp til den ene store skandalen etter den andre. Kjendiser og høytstående personligheter, så langt tilbake som på 70-tallet, har blitt avslørt som medlemmer av omfattende pedofile nettverk som har misbrukt både unge jenter og gutter.

Den siste tiden har også avsløringer om pakistanske og muslimske pedofile nettverk sjokkert britene.

PEDOFILE. Ni menn, inkludert disse åtte, ble dømt til fengsel i tilsammen 77 år for sexmisbruk av unge jenter.

Politiet har i stor grad skjøvet slike saker under teppet, ofte i frykt for å bli stemplet som rasister.

En av de siste avsløringene som Daily Mail har gjort viser at flere titalls pakistanske pedofile fortsatt går fri etter den omfattende avsløringen av pedofile nettverk i den engelske byen Rochdale.

En sosialarbeider i byen forteller til Daily Mail at de fortsatt misbruker og jakter på unge jenter uten at politiet løfter en finger.

Byene Rotherham og Rochdale er to av de byene hvor media har avslørt omfattende misbruk av britiske jenter ned i 11-årsalderen. Politiet turte derimot i mange år å ikke gjøre noe med overgriperne da de i all hovedsak var muslimske menn som jaktet på hvite jenter. De var rett og slett livredde for å bli stemplet som rasister. Det har i tillegg vært omfattende straffesaker mot pakistanske og muslimske pedofilimiljøer i byene Derby, Oldham, Oxford og Peterborough.

I den lille byen Rotherham alene er over 1400 britiske jenter blitt misbrukt av disse pedofilimiljøene.

Det er Sara Rowbotham som nå går ut med fullt navn og advarer mot hva som skjer i byen Rochdale. Det var hun som samlet hovedbevisene i pedofilisaken i 2012. Hun har jobbet som sosialarbeider i byen i tretten år.

Hun forteller blant annet at dusinvis av de samme mennene som var under etterforskning for omfattende misbruk av unge jenter, fortsatt går fri og misbruker nye unge jenter. Politiet har nærmest lagt lokk på hele saken.

Hun sier at politiet har alt for lite ressurser og at de brukte de ressursene de hadde på å få ni menn dømt. Det gjorde at mange titalls andre sexforbrytere og pedofile går fri og kan fortsette som før.

Bare en liten andel av de muslimske mennene i pedofiliringene ble til slutt dømt. Flertallet av de unge jentene som ble misbrukt har heller aldri blitt avhørt eller fått noen som helst oppfølging.

Relatert:

– Bildene VG og Dagbladet ikke tør å vise

– Advarte mot barnevoldtekter – ble sendt på mangfoldskurs

– Ny overgrepsskandale i England! Massivt muslimsk overgrepsnettverk i Sheffield

– Fjorten somaliere dømt for sex-slaveri i England

Exit mobile version