Site icon Lykten

Tre sorte politimenn siktet for drap på sort mann – massemedia og BLM er ingen sted å finne

Desmond Barney, Lincoln Lampley og Anthony Fox.

Desmond Barney, Lincoln Lampley og Anthony Fox er siktet for å ha «med vilje og ulovlig» ha ført til at 62-årige George Robinson døde i forbindelse med en pågripelse.

De tre politimennene pågrep 62-åringen da han satt i sin bil, akkurat som George Floyd, men i motsetning til Floyd, ble Robinson voldelig dratt ut av bilen sin slik at han slo hodet i bakken. Deretter sparket de og slo ham i hodet og brystet, forteller lokal-TV stasjonen WLBT 3.

Ifølge aktor har de tre politibetjentenes handling vært «meget farlig» for Robinson og «de har utvist likegyldighet for menneskeliv».

Robinson døde få dager etter pågripelsen som følge av skadene han pådro seg under pågripelsen av de tre sorte politimennene. Rettslegen konstaterte at dødsårsaken var en blødning som oppsto etter vold mot hodet.

De tre afroamerikanske politimennene er nå siktet for drap på George Robinson.

Den døde 62-årige sorte mannen fikk ingen oppmerksomhet av massemedia, demokratiske politikere, antifa- eller Black Lives Matter organisasjonene. Nancy Pelosi og Chuck Schumer gikk ikke ned på kne for 62-årige Robinson. Michelle Obama nevnte ikke Robinson i sin tale på den demokratiske landsmøtet. CNN og deres haleheng av venstreorienterte massemedier har ikke dekket Robinsons død eller de tre afroamerikanske politimennene som er skyld i hans død. Ingen idrettsstjerner hedret Robison før kampstart.

I motsetning til den 62-årige George Robinson, som nylig hadde hatt en hjerneblødning og var sen med å reagere på politiets ordre, så var George Floyd en karrierekriminell som akkurat hadde begått en forbrytelse og var høy på en rekke tunge narkotiske stoffer da han døde. En mann som under sin kriminelle løpebane hadde holdt en ladet pistol mot magen på en gravid kvinne og truet med å drepe henne og det ufødte barnet hennes, under en hjemmeinvasjon.

Floyd fikk portrettet sitt malt på vegger og en hel verdens oppmerksomhet fordi politimannen som ble filmet med kneet på George Floyds nakke var hvit. Og da var det en nyhetssak for venstresiden, slik at de kunne kjøre sin propaganda og politiske marxistiske ideologi.

Massemedia og venstresiden er avslørt. Igjen.

 

Exit mobile version