Site icon Lykten

Trudeau har flyktet fra sitt hjem i Canadas hovedstad

(Alex Gulbord / ARKIV / Fria Tider).

Statsministerens kontor har ikke kommentert at Trudeau og hans familie har forlatt sitt hjem eller på andre sikkerhetsspørsmål, skriver CBC.

Trudeau løy tidligere og hevdet på Twitter at hans mystiske forsvinning fra offentligheten var som følge av at han selvisolerte seg i hjemmet, etter å ha blitt «eksponert» for covid-19, noe som også CBC rapporterte i går.

På fredag sa Trudeau, uten grunnlag, at han var redd for mulige voldshandlinger under de massive demonstrasjonene mot vaksinetvang som pågår i Ottawa.

Tidligere i uken kalte han demonstrantene, som har kommet hovedstaden i en gigantisk lastebilkolonne, for en «liten marginalisert minoritet», som ikke representerer det kanadiske folket.

Lastebilsjåførene demonstrerer på det de mener er uverdige og umenneskelige krav  for å passere grensen mellom USA og Canada. De sjåførene som ikke har fulgt helsekravene og som kommer hjem til Canada må teste seg og gå i karantene.

Den konservative opposisjonslederen Erin O’Toole motsetter seg tvangsvaksinering og har støttet protestene. Han traff noen av demonstrantene på fredag, i følge Reuters. 

Det er hevdet at så mange som 50.000 lastebiler har deltatt i demonstrasjonen landet rundt, som vil avsluttes i hovedstaden med flere tusen lastebiler.

Exit mobile version