Site icon Lykten

Trump til Clinton: «Forlat valgkampen, eller si det som det er!»

I en pressemelding fra valgkampanjen på søndag sa Trump at «vår nasjon ble angrepet av en radikal, islamistisk terrorist. Det er det verste terrorangrepet på amerikansk jord siden 11. september, og det andre i sitt slag på 6 måneder. Min dypeste sympati og støtte går ut til ofrene, de sårede, og deres familier. »

«I sin tale nektet president Obama å si ordene» radikal islamisme». Av den grunn alene, bør han gå av» gjentok Trump i en tidligere tweet. «Hvis Hillary Clinton, etter dette angrepet, fortsatt ikke kan si de to ordene «radikal islamisme” bør hun komme seg ut av dette presidentløpet,» la han til.

Les mer: Trump vant klart – blir republikanernes kandidat mot Hillary

«Vi må beskytte alle amerikanere, fra alle bakgrunner og alle trosretninger, fra radikal islamistisk terror – som ikke har noen plass i et åpent og tolerant samfunn. Talsmenn fra det radikale islam hater kvinner, homofile, jøder, kristne og alle amerikanere. Jeg kommer til å være en president for alle amerikanere, og jeg kommer til å beskytte og forsvare alle amerikanere «, sa Trump. «Vi kommer til å gjøre Amerika trygt og stort igjen for alle.»

På mandag har Trump planlagt å tale på New Hampshire Institute of Politics ved St. Anselm College om terrorangrepet, innvandring og nasjonal sikkerhet.

Les mer: Islamisten Omar Mateen identifisert som Orlando-terroristen – 50 drept

Relatert:

Exit mobile version