Site icon Lykten

Trump frikjent – igjen – nå er 2024 åpen for ny Trump-seier

MEST POPULÆR: President Donald J. Trump og førstedame Melania Trump deltar på Salute to America lørdag den 4. juli, 2020, utenfor Det hvite hus. (Official White House photo by Andrea Hanks)

Demokratene gikk på sitt andre nederlag i sitt politiske og antidemokratiske sirkus. Sammen med massemedia. Den tidligere presidenten ble frikjent i en «riksrett» som ikke var annet enn en skandale og sløseri med skattebetalernes penger.

Men det avslørte venstresiden og massemedias løgner, når Trumps advokater plukket fra hverandre løgnene og beviste at det var demokratene selv som sto bak oppfordring til vold og uro. Ja, til og med sponset og betalte for det. Se de sterke og avslørende videoene i denne artikkelen.

Trumps uttalelse etter frikjennelsen. (Via Google Translate).

“Jeg vil først takke teamet mitt av dedikerte advokater og andre for deres utrettelige arbeid med å opprettholde rettferdighet og forsvare sannheten.

“Min dypeste takk også til alle de amerikanske senatorene og kongressmedlemmene som sto stolt for den grunnloven vi alle ærer og for de hellige juridiske prinsippene i hjertet av vårt land.

“Vår kjære konstitusjonelle republikk var grunnlagt på upartisk rettsstat, den uunnværlige beskyttelsen for våre friheter, våre rettigheter og våre friheter.

“Det er en trist kommentar til vår tid at ett politisk parti i Amerika får et frikort for å fornærme rettsstaten, ærekrenke lovhåndhevelse, heie pøbel, unnskylde opptredere og forvandle rettferdighet til et verktøy for politisk hevn og forfølge, svarteliste, avbryte og undertrykke alle mennesker og synspunkter som de er uenige med. Jeg har alltid vært, og vil alltid, være en forkjemper for den urokkelige rettsstaten, heltene til rettshåndhevelse og amerikanernes rett til fredelig og ærverdig å diskutere dagens spørsmål uten ondskap og uten hat.

“Dette har vært enda en fase av den største heksejakten i vårt lands historie. Ingen president har noen gang gjennomgått noe lignende, og det fortsetter fordi våre motstandere ikke kan glemme de nesten 75 millioner menneskene, det høyeste antallet noensinne for en sittende president, som stemte på oss for bare noen få korte måneder siden.

“Jeg vil også formidle takknemligheten til de millioner av anstendige, hardtarbeidende, lovlydige, gud-og-land-elskende borgere som modig har støttet disse viktige prinsippene i disse svært vanskelige og utfordrende tider.

“Vår historiske, patriotiske og vakre bevegelse for å gjøre Amerika til stor igjen har bare begynt. I månedene fremover har jeg mye å dele med deg, og jeg ser frem til å fortsette vår utrolige reise sammen for å oppnå amerikansk storhet for alle våre mennesker. Det har aldri vært noe lignende!

”Vi har så mye arbeid foran oss, og snart vil vi dukke opp med en visjon for en lys, strålende og ubegrenset amerikansk fremtid.

“Sammen er det ingenting vi ikke kan oppnå.

“Vi er fortsatt et folk, en familie og en strålende nasjon under Gud, og det er vårt ansvar å bevare denne fantastiske arven for våre barn og for generasjoner av amerikanere som kommer.

«Måtte Gud velsigne dere alle, og må Gud for alltid velsigne USA.»

Exit mobile version