Site icon Lykten

Trumps advokat fikk drapstrusler og måtte flytte familien etter vandalisme

Michael van der Veen, en av advokatene til den tidligere presidenten, Donald Trump, under den falske riksrettssaken, uttalte sist uke at hans hjem hadde blitt angrepet og at familien hadde mottatt drapstrusler.

«Mitt hjem ble angrepet. Jeg vil helst ikke snakke konkret om det, for det vil oppfordre (Demokrater, Antifa og Black Lives Matter-aktivister, red. anm.) til å fortsette å gjøre det, men du vet, jeg har fått over 100 drapstrusler», sier advokaten til media

Les også: Programleder for MSNBC foreslo å drepe Trump-velgere med droner – i USA!

Les også: USA: Massemedia vil ikke rapportere om den grove volden mot Trump-tilhengerne – «Du må se det i kontekst»

Van der Veen sier han ikke er noe «kontroversiell fyr» eller spesielt politisk.

«Mitt hjem ble angrepet sist natt – vinduer knust, graffiti, veldig stygge ord spraymalt overalt. Og det er saken, dere kjenner meg, jeg er ingen kontroversiell fyr. Jeg er ikke politisk orientert, for å si det sånn», sa van der Veen.

«Jeg er en domstolsadvokat og jeg representerer folket i retten. Det er hva jeg gjør. Og jeg elsker det. Og jeg er lei meg for at dette er resultatet av at jeg bare gjør jobben min». 

Les også: Avslørt: 20 personer fra Antifa og Black Lives Matter mistenkt for stormingen av kongressen den 6. januar

Ifølge politiet skal noen ha spraymalt «Forræder» på huset til familien og en gruppe venstreekstremister skal ha dukket opp utenfor advokatkontoret hans og ropt slagord som «fascist».

Han har nå måttet flytte sine barn ut av familiens hus til en hemmelig adresse, hvor han også har måttet ansette væpnede vakter for å passe på dem og sitt eget firma.

Angrepet mot advokaten kommer etter at demokratiske politikere i flere år har oppildnet og oppfordret sine velgere til å gå til angrep på deres politiske motstandere. Og deretter unnskyldt volden og drapene etterpå.

Les også: CNN sammenlignet 74 millioner amerikanere med nazister og Ku Klux Klan

Les også: Respektert storavis i USA fremstiller konservative som rotter – omtales som «nazi-lignende propaganda»

Og tror du at det slutter der, så gjør det ikke det. En annen av Trumps advokater under riksrettssaken, David Schoen, har blitt suspendert av et universitet der han hadde arbeidsoppgaver. Han skal også ha blitt fjernet fra prosjekter han jobbet med på grunn av sin rolle i riksrettssaken.

Les også: Fakta, bilder og film norske medier ikke ønsker at du skal se

Exit mobile version