Site icon Lykten

Twitter-sjef: «Vi må stille folk opp mot veggen og skyte dem»

TIDLIGERE TWITTER-SJEF VIL DREPE DE HAN ER UENIG MED POLITISK. Dick Costolo. Foto: Joi Ito - (CC BY 2.0)

De store sosiale mediene som Twitter, Facebook, Youtube og Google har eksklusivt venstreorienterte til venstreekstreme sjefer og ledelse. Stadig lekker det ut uttalelser og dokumenter som viser at de er motstandere at et reellt demokrati og ytringsfriheten. Og det som verre er. Selv revolusjonær kommunistisk politikk er åpent på bordet.

Denne kom på onsdag fra den tidligere Twitter-sjefen Dick Costolo:

«Meg selv først-kapitalister som tror de kan separere samfunnet fra næringsvirksomhet kommer til å bli de første menneskene stilt opp mot veggen og skutt under revolusjonen. Jeg vil gledelig bistå med videokommentering».

Dick Costolo var sjef på Twitter fra 2010 til 2015. Tweeten var et svar til hvordan et annet selskap, Coinbase, og deres sjef har bestemt seg for å separere sin business-modell fra politisk aktivisme, ved å tilby sine ansatte en sluttpakke for de som føler de ikke kan jobbe for et firma som ikke vil engasjere seg i politikk og aktivisme, slik som mange selskaper har blitt fanget i den siste tiden.

Drapstrusselen står fremdeles åpent på Twitter over to døgn etter at Costolo skrev den og den tidligere Twitter-sjefen har fremdeles verifiseringsmerket og kontoen sin åpen. Dette er et tydelig brudd på Twitters regler og mange konservative brukere har fått sine Twitter-kontoer slettet for betydelig mindre forseelser.

Dick Costolo selv er verdt hundrevis av millioner av dollar.

MANGEMILLIONÆR OG KOMMUNIST. (Skjermbilde / Celebrity Net Worth).
Exit mobile version