Site icon Lykten

Tysk jente ble gravid etter overgrepene i Köln

Mange titalls vitner har blitt avhørt og tusenvis av dokumenter har blitt undersøkt etter masseovergrepene hvor 1.200 unge kvinner ble utsatt for overgrep på nyttårsaften 2015 i Tyskland, skriver Daily Mail.

En av sakene gjelder en 18 år gammel kvinne fra Köln som ble kastet rundt av en gruppe menn før hun ble dyttet i bakken og voldtatt.

Mens hun ble voldtatt så hun en annen ung kvinne som også ble voldtatt like bortenfor seg. Hun prøvde å signalisere til kvinnen at hun skulle lukke øynene sine, men da tok mannen som voldtok henne tak i hodet hennes og tvang henne til å se på ham.

Hun ble til slutt reddet av en politimann som dro gjerningsmannen bort fra henne. Kvinnen flyktet fra stedet og løp hjem i panikk.

Da kvinnen senere fikk vite at hun var gravid, tok hun abort da hun ikke visste om det var voldtektsforbryteren som var far til barnet.

Les mer: Sluttrapporten fra Køln klar – nesten alle overgriperne var asylsøkere og ulovlige innvandrere fra muslimske land

OVERVÅKRINGSBILDER: Flere av overgriperne ble fanget på overvåkingskamera utenfor Kölnerdomen på nyttårsaften. (Foto: Politiet).

Masseovergrep

Tyskland har vært i sjokk etter de gruoppvekkende avsløringene om masseovergrepene som fant sted i byer over hele Tyskland på nyttårsaften.

Politidokumenter som har lekket til pressen viser at politiet tror det kan dreie seg om så mange som 2.000 menn som deltok i overgrepene.

De fleste overgrepene fant sted i Köln og Hamburg hvor henholdsvis 600 og 400 kvinner ble utsatt for seksuelle overgrep.

Av de rundt 2.000 overgriperne er det bare 120 som har blitt identifisert. Halvparten av dem er utenlandske statsborgere, som nylig hadde ankommet Tyskland som asylsøkere.

Kun fire overgripere er så langt blitt dømt og to av dem, Hussain A og Hassan T, slapp fengselsstraff.

Les mer: Høygravide Maria (19) brent ihjel levende av tyrkere i Tyskland

Masseinnvandring

Saken om den 18 år gamle kvinnen som måtte ta abort kom samme dag som det ble avslørt at Tyskland satte ny rekord for innvandring 2015.

I 2015 kom det til sammen 2,1 millioner innvandrere til landet. Over en million av disse var asylsøkere. Resten kom fra andre EU-land eller land i den tredje verden.

Les mer: Muslimske flyktninger voldtok tysk kvinne «fordi de hadde en dårlig dag»

Exit mobile version