Site icon Lykten

Tyskland: Flyktningbarn ranet og dyttet kvinne (34) ned på skinnegangen på T-banestasjon

Det var ved 01-tiden at den 16-årige marokkanske innvandreren – uten lovlig oppholdstillatelse – overfalt og ranet en 34-årig kvinne.

Les mer: Iraner dytter svensk kvinne (20) i døden foran T-banen i Berlin

16-åringen stakk hånden ned i kvinnens veske, men ble oppdaget. Kvinnen ropte på hjelp og gjorde motstand, som førte til at flyktningbarnet dyttet henne slik at hun snublet ned på togskinnene.

Fallet var så hardt at kvinnen mistet bevisstheten og på sykehuset ble det bekreftet at hun hadde fått hjernerystelse.

Les også: Asylsøker dyttet politimann i døden foran tog i Spania

HEI! Liker du å få nyheter uten politisk korrekt filter? Støtt oss gjerne slik at vi kan fortsette å gi deg en mer balansert nyhetshverdag. Vipps nummeret ser du her. Paypal og kontonummer finnes nederst i artikkelen. Takk.

Heldigvis kom ingen tog inn på perrongen akkurat da og personal fra stasjonen fikk kommet kvinnen til unnsetning.

Den ulovlige innvandreren rømte fra plassen, men kunne identifiseres av overvåkingskameraer og ble arrestert kort tid etterpå.

Les mer: Kvinne overfalt og ranet av asylsøkere på togstasjon i Østerrike – fikk beskjed av politiet om å farge håret mørkt

Saken kommer kort tid etter at 26-årig tysk mann skal ha blitt kastet ned på skinnegangen av en større gruppe ungdommer. Hans kamerat skal ha blitt sparket og slått. Mannen rakk heldigvis å komme seg opp før et tog ankom stasjonen.

Frieord har skrevet om to alvorlige hendelser på tyske T-banestasjoner de siste månedene.

I romjulen skal en gruppe flyktningbarn fra Libya og Syria tent på en hjemløs mann på en T-banestasjon i Berlin, og bare en uke før det skal en sigøyner fra Bulgaria ha sparket en ung tysk kvinne ned trappen på en annen T-banestasjon, også det i Berlin. Kvinnen overlevde, men brakk blant annet armen.

Les mer: Ung jente (16) kalt hore og slått bevisstløs av muslimer på T-baneperrong fordi hun går med skjørt

PÅGREPET: Alle de syv mistenkte flyktningbarna er nå pågrepet. Seks skal være fra Syria, mens den siste er fra Libya. De skal ha meldt seg selv etter å ha sett overvåkingsbildene publisert i tyske medier. De kom til Tyskland i 2014-2015 som flyktninger/asylsøkere.
SIGØYNER: Svetoslav Stoykov ble ifølge Berlinpolitiet pågrepet på Berlins bussentral – Zentraler Omnibushbahnhof. Stoykov skal ha sparket en uskyldig kvinne ned trappene på T-banestasjonen slik at hun brakk armen.

VIDEO: Innvandrere sparker hjemløs hvit mann i London

VIDEO: Ung jente overfalt og ranet av utenlandsk gjeng på T-banestasjon i Østerrike

LES OGSÅ: Bile Mohamed Elmi (18) og Abdirizak Nur Ali (21) dømt for grove overgrep mot norsk 14-åring på Oslo S

 

Exit mobile version