Site icon Lykten

Tyskland snart ferdig: Hver fjerde person har utenlandsk bakgrunn

(Illustrasjonsbilde/Pixabay).

Avviklingen av Tyskland som en suveren nasjonalstat for etniske tyskere er kommet langt på vei. På litt under 60 år har man gjennom masseinnvandringen sørget for at hver fjerde person nå har utenlandsk bakgrunn, skriver nettsiden Breitbart.

En rapport fra det tyske statlige statistikk-kontoret viser at 21.2 millioner mennesker i Tyskland har «innvandrerbakgrunn», ifølge data samlet inn i 2019. Innvandrerbefolkningen økte med 2.1 prosent fra 2018 til 26 prosent.

Mennesker med tyrkisk bakgrunn, eller som kom fra Tyrkia er den største innvandrergruppen, og utgjør 13 prosent av innvandrerbefolkningen, etterfulgt av polakker og russere. Statistikken er imidlertid ennå dystrere hvis man ser på aldersgruppene under 30 år og spesielt på skolealder. Da skyter tallene for innvandrerbefolkningen i været. Det vises til at 42 prosent av barn under seks år i det gamle Vest-Tyskland nå har innvandrerbakgrunn.

Rapporten fant også at 2/3 (65 prosent) av mennesker med innvandrerbakgrunn kommer fra andre europeiske land, mens de som kommer fra det asiatiske kontinentet, som Syria, Afghanistan og Irak utgjør 22 prosent av den fremmede befolkningen.

Klassifiseringen «innvandrerbakgrunn» i Tyskland refererer til mennesker som er fra et annet land eller har minst en forelder som ikke er født i landet. Den inkluderer altså ikke innvandrere som ble født i Tyskland på 1970-80-90-tallet av innvandrerforeldre og i dag har fått egne barn. Dette selv om disse familiene i stor utstrekning holder seg i innvandrertette områder, ofte ikke lærer språket godt nok og beholder kultur og religion fra sine besteforeldre.

Det er forventet at tallet vil øke fra 26 prosent til 35 prosent i løpet av de neste 20 årene. Høyalternativet er over 40 prosent. Det betyr at man før år 2050 kan forvente at nærmere 50 prosent av innbyggerne i Tyskland har innvandrerbakgrunn.

Enkelte byer som Frankfurt har allerede passert 50 prosents grensen og vil forvente å se tall helt opp mot 70 prosent av innbyggerne med innvandrerbakgrunn innen 20 år. Også byer som Bremen, Berlin og Hamburg har tall som nærmer seg Frankfurt.

Det har vært en stor og konfliktfylt debatt i Tyskland de siste årene der mange påpeker at de mange innvandrere utenfra Europa ikke kommer for å arbeide eller bidra, men for å leve på de mange og gode sosiale godene tyske innbyggere nyter godt av. Det påpekes også at de ikke-vestlige innvandrerne er en førstekolonne i det nye eurabia prosjektet til EU og FN, der Europa skal islamiseres gjennom masseinnvandringen, barnefødsler og etableringen av moskeer. 

Tyskland har også opplevd en rekke alvorlige islamistiske terrorangrep.

Exit mobile version