Site icon Lykten

U-demokratene!

JOE BIDEN. (Foto: Gage Skidmore / CC BY-SA 2.0)

Hva gjør man når et parti og hele massemedia er med på udemokratisk og skittent politisk spill midt under et presidentvalg? Jo, man kaller dem ut på riksdekkende TV. Og man fyrer løs på alle dekk. Demokratene har begått moderne valgjuks rett foran øynene på en hel verden.

Det vil de ikke slippe unna med.

Å stoppe tellingen av stemmer fordi den sittende presidenten ville vunnet delstatene og dermed valget er ulovlig og uten historisk sidestykke. Det var et koordinert angrep på den amerikanske grunnloven. Og ordren kom fra høyeste hold hos det demokratiske partiet.

Ifølge Gateway Pundit skal massive mengder med valgsedler til fordel for Biden plutselig ha dukket opp. 200.000 i delstaten Michigan alene. Men ikke en eneste ny for Trump. Det er statistikk sett umulig. Og dermed logisk nok, valgjuks.

Nå må Donald Trump og republikanerne mulig ta den lange veien via høyesterett for å få valget erklært som vunnet.

For de som har en time til overs og vil dykke ned i detaljene rundt et slik kuppforsøk så kan vi anbefale denne videoen. Taleren, Bill Whittle, er en populær politisk debattør og forfatter. Du får unnskylde at han tar noen omveier et par steder, men hvert 5. minutt kommer et svært godt og gjennomtenkt argument som avslører det som nå skjer i USA. Vel verdt det for de som vil fylle opp ammunisjonslageret mot venstresiden argumenter.

Exit mobile version