Site icon Lykten

Ukrainske flyktningbarn pisket og mishandlet av innvandrere i Sverige

Det var i begynnelsen av mai i år at noen ukrainske flyktningbarn spilte fotball i den svært innvandrertette byen Ronneby, noen timer øst for Malmø.

En arabisk gjeng ankom plassen og påstod at de ville spille med dem. Men kort tid etter at kampen var startet gikk de arabiske ungdommene til brutalt angrep på den ukrainske ungdommene.

Så mange som 12 arabisk-talende ungdommer var involvert med belter med metallspenner, kniver og andre våpen. En 12-årig ukrainsk gutt fikk tennene utslått og åpent sår på nesen under det rasistiske overfallet.

Les også: Sverige: Somaliere og arabere forsøkte å ta seg inn på ukrainske kvinners flyktningbolig

I videoen ovenfor kan man høre hvordan en eldre svensk mann opplever volden og uroen, samt masseinnvandringen til hans nærområde i den en gang så idylliske byen.

I videoen kan man også høre en mann med arabisk bakgrunn, som er gift med en ukrainsk kvinne, som forteller om den brutale hverdagen i Ronneby.

Les også: 18 år gammel ukrainsk flyktning-jente gruppevoldtatt i Tyskland

Mannen forteller blant annet at den arabiske gjengen skal ha fortalt de ukrainske flyktningene om å «reise hjem igjen til Ukraina».

Noen muslimske jenter skal også ha kommet opp til ukrainske ungdommene etter overfallet og ledd av dem.

«For å være ærlig så ser vi flere innvandrere enn vi ser svensker her», sier den arabiske mannen.

Ronneby har blitt mest kjent i massemedia for kriminalitet og uro. Blant annet har man rapportert at ansatte på butikkene i byen går med stikksikre vester, om masseslagsmål på skolene med hundrevis av elever involvert og utpressing og overfall mot butikkeiere.

Videoen er satt til å starte der de ukrainske guttene blir intervjuet om overfallet, men man kan spole tilbake til begynnelsen og se hele videoen og intervjuene som er ca. 30 minutter langt.

Les også: Voldskaos når menn fra den tredje verden presser seg foran ukrainske kvinner og barn

Kilde: Samnytt

 

 

Exit mobile version