Site icon Lykten

Ulovlig innvandrer kvalte og voldtok Tiffany (33)

Etterforskere sier at en ulovlig innvandrer seksuelt forgrep seg på sitt offer og kvelte henne.

Bulmaro Mejia-Maya (29) ble pågrepet i Jacksonville i Florida på onsdag denne uken og ble siktet for drap på 33-årige Tiffany Thrasher. Mejia-Maya, som er mexicansk statsborger, blir også siktet for å ha brutt seg inn i hjemmet til kvinnen, samt grov seksuell vold, ifølge nyhetskanalen CBS Chicago.

Les også: Ulovlig innvandrer utvist fem ganger – skjøt Kathryn (32) foran sin far

DREPT: Tiffany Thrasher ble bare 33 år gammel. Hun ble voldtatt og kvalt av en ulovlig innvandrer. (Foto: Privat).

Les også: USA: Sørgende mor støtter Trumps mur – «gi meg en spade»

«Immigrasjonsmyndighetene leverte inn pågripelsesdokumenter på Bulmaro Mejia-Maya etter at han ble arrestert av sheriffen i Jacksonville den 19. april, 2017», skriver nettsiden Breitbart.

Tiffany Thrasher ble funnet drept i sin leilighet av politiet etter at hennes venner hadde begynt å bekymre seg da hun ikke dukket opp til påskemessen i kirken.

Etterforskere sier at Mejia-Maya bodde i det samme leilighetskomplekset som Thrasher, men at det ikke er klart om de noensinne hadde støtt på hverandre. Kvinnen hadde bodd i leiligheten i mindre enn en måned før hun ble drept.

Les også: Ulovlig innvandrer i USA skjøt og drepte fem mennsker

FENGSLET: Bulmaro Mejia-Maya (33) drepte sin nabo bare en måned etter at hun flyttet inn i leilighetskomplekset han bodde i. Mejia-Maya hadde et langt rulleblad og var siktet i en narko-sak i delstaten Utah. Hans «green card» som gir ham midlertidig lov til å oppholde seg i USA beskytter ham ikke imot å bli utvist for grove forbrytelser. I Chicago kunne i tillegg gjemme seg som følge av byens «Sanctuary city»-status. (Foto: Politiet).

Les også: Ulovlig innvandrer kjørte kvinne av veien og voldtok henne i veigrøft

Myndighetene sier de koblet Mejia-Maya til drapet på bakgrunn av fysiske bevis funnet i leiligheten, samt utsagn han hadde kommet med som koblet ham til drapet.

Voldtekten og drapet skjedde i Chicago, hvor borgermester Rahm Emanuel åpenlyst har invitert ulovlige innvandrere å oppholde seg i.

– Vi er fremdeles og vil alltid være en inkluderende by, uansett om du er en innvandrer fra Polen eller Pakistan, Irland eller India, Mexico eller Moldova, hvor min bestefar kom fra. Hvis du tror på den amerikanske drømmen så er du velkommen i Chicago, har Emanuel tidligere uttalt.

Les også: VIDEO: «Hvilket av dine barn ville du gitt bort?»

PÅGREPET: Ifølge migrasjonsmyndighetene i USA (ICE) så hadde 75 prosent av de ulovlige innvandrerne som nylig ble pågrepet i Los Angeles i februar i år kriminelle rulleblad i USA.

Les mer: Raser mot Trumps mur – bygger selv enorm mur

De fleste udokumenterte og ulovlige innvandrerne som oppholder seg i landet er imidlertid personer med søramerikansk bakgrunn som har krysset grensen mellom USA og Mexico. Disse står også for en svært stor andel av kriminaliteten som foregår i grensestatene, men nå også i stater lenger nord.

Det har gått så langt at Emanuel har fått lokale myndigheter til å et nytt identifikasjonsprogram som sørger for at ulovlige innvandrere får ta del i velferdsprogrammer og tjenester uten å avsløre sin identitet til de føderale myndighetene.

«Det nye programmet ble presentert av byrådet i Chicago på onsdag og beskytter ulovlige innvandrere fra føderalt innsyn ved å ikke ta kopier av identifikasjonspapirer som ulovlige innvandrere viser når de søker om nye dokumenter», skriver Breitbart.

SKREKKTALL: Obama-adminstrasjonen og demokratene løslot over 30.000 ulovlige innvandrere med fengselsdommer i 2014. 121 av disse ble senere dømt for drap i USA. (Skjembilde CNN).

Frieord har tidligere omtalt flere saker hvor ulovlige innvandrere har drept uskyldige mennesker i USA, selv etter å ha blitt utvist gjentatte ganger, men kommet tilbake.

Les mer: Obama løslot ulovlige innvandrere fra fengsel – 121 nye drap var resultatet

Kriminalitet utført av ulovlige innvandrere i USA et stort problem

– Det oppholder seg mellom 5 og 6 millioner ulovlige innvandrere fra Mexico i USA.

– Det oppholder seg mellom 10 og 20 millioner ulovlige innvandrere fra hele verden i USA.

– Ulovlig innvandring koster amerikanske skattebetalere minst 84 milliarder dollar hver år.

90 prosent av all narkotikaen som kommer til landet kommer fra Mexico med ulovlige innvandrere.

40 prosent av alle forbrytelser som registreres i USA, registreres i de fem delstatene som grenser til Mexico.

75 prosent av alle kriminelle som står på FBI sin mest ettersøkt-liste er ikke født i USA.

95 prosent av alle ettersøkte for mord i Los Angeles er ulovlig innvandrere.

2.000 seksualforbrytere arresteres, dømmes og deporteres fra delstaten Texas alene hvert år. En tredjedel av disse er pedofile overgripere.

Over 1.000 barn har blitt seksuelt misbrukt av ulovlige innvandrere i Texas bare de siste tre årene.

– Hvert år arresteres over 72.000 ulovlige innvandrere i USA for narkotikarelaterte forbrytelser.

– I 2013 løslot Obama-administrasjonen over 36.000 ulovlige innvandrere fra fengsel. Til sammen hadde disse over 88.000 lovbrudd på rullebladet. Tusenvis av disse har igjen blitt arrestert og dømt for nye lovbrudd.

– Mer enn hver femte av alle innsatte i amerikanske fengsler er ulovlige innvandrere eller ikke amerikanske statsborgere. I delstater som California, New Mexico, Arizona og Texas er tallet enda høyere.

– Fra 2007 og til 2010, så økte antallet ulovlige innvandrere som har blitt pågrepet og utvist fra USA fra 7.000 til 79.000.

Les også: Donald Trump lover å utvise alle ulovlige og kriminelle innvandrere fra USA

Så langt Frieord vet så har ingen norske medier valgt å plukke opp saken.

Exit mobile version