Site icon Lykten

Ulovlig innvandrer pågrepet for «islamofobisk» mord som ble skyldt på Trump og hvite menn

Nabra Hassanen (17) fra Reston i Virginia ble myrdet på søndag etter å ha besøkt en moské.

Da opplysningene om mordet kom var det mange som var raske med å skylde hendelsen på såkalt islamofobi – og på president Donald Trump.

– Det virker som om Donald Trump også denne gangen kommer til å lukke øynene for at en hvit mann kidnapper og myrder en 17-årig muslimsk kvinne i vårt land, twitret venstreekstremisten og Huffington Post-skribenten Amy Siskind på mandag.

– Trumps hat og fordommer sliter i stykker vårt land!, fortsetter journalisten selvsikkert i en annen tweet.

RASIST: Amy Siskind har blitt avslørt som en fordomsfull rasist. Istedenfor å be om unnskyldning og legge seg flat etter sine grove og falske anklager, har hun slettet tweetene og gått til nye angrep mot de som påpeker hennes fordommer og løgner. (Foto: Twitter).

Andre venstrevridde publikasjoner som The Atlantic publiserte kort tid etter mordet artikler om hvordan «Muslimer føler seg under beleiring», med henvisning til Trumps presidentskap og en bølge av islamofobi over Vesten.

Men den mannen som har blitt pågrepet for mordet viser seg å være langt fra hvit eller for den saks skyld, en Trump-tilhenger. I stedenfor dreier det seg om Darwin(!) Martinez Torres, en 22-årig innvandrer fra El Salvador, som i følge politiet oppholder seg i USA ulovlig, rapporterer ABC News.

DRAPSMANN: Darwin Martinez Torres (22) skal ha oppholdt seg ulovlig in USA. Allikevel hadde han en jobb på en byggeplass, en kone og et barn. Han skal ha vært sammen med barnets bestemor i en park før hendelsen som fant sted med 17-årige Nabra Hassanen. (Foto: Politiet).

Martinez Torres havnet i følge politiet i bråk med en gruppe muslimer som var på vei fra moskeén. Han ble så sint at han begynte å jage muslimene med en baseballkølle. I forbindelse med dette tros han å slått ned 17-åringen og deretter ført henne med til en ukjent plass i sin bil.

Hennes døde kropp ble funnet i nærheten av en liten innsjø.

17-åringens mor, Sawsan Gazzar, forteller til Washington Post at hun mener at det hele har noe å gjøre med hvordan hennes datter var kledd og det faktum at hun var muslim.

– Hvorfor dreper noen et barn? Hva har min datter gjort for å fortjene dette, spurte hun.

Huffington Posts Amy Siskind har siden hun ble avslørt som en fordomsfull og anti-hvit rasist, blokkert brukere som har bedt henne om å kommentere nyheten om pågripelsen av den brune og ulovlige innvandreren.

HATEFULL: Amy Siskinds profiler på sosiale medier er fulle av hat, rasisme og fordommer mot hvite mennesker og de hun er uenig med politisk. På bildet fremstår hun som en flerkulturell forkjemper. Hennes Facebook-side med dusinvis av bilder viser imidlertid at hun i sin hverdag nesten eksklusivt omgir seg med hvite mennesker.(Foto: Twitter).
BLENDAHVIT: Siskind på et av sine mange helhvite bilder fra sin Facebook-profil. Litt som redaksjonene i VG, Dagbladet, Aftenposten og NRK. (Foto: Facebook).
JEG ER MED HILLARY: Bare for å ikke skape noen misforståelser, så innrømmer Siskind på sin Facebook-profil at hun har vært en tilhenger av Hillary Clinton i mange år. (Foto: Facebook).

Antirasistisk Senter og deres mange løgner

Slike løgner forekommer også i Norge, spesielt fra voldsorganisasjoner som Antirasistisk Senter og ved senterets leder, Rune Berglund Steen. Frieord har avslørt ARS og lederen ved tre anledninger der de har påstått at nordmenn og hvite rasister har stått bak rasisme og hat mot minoriteter. Alle tre hendelsene viste seg å være løgn.

Frieord har også skrevet flere saker som har blitt slått opp som rasisme og utført av blant annet Trump-tilhengere, men som i virkeligheten har vært utført av «ofrene» selv eller hvor det som i denne saken, har vært andre etnisiteter som har stått bak.

Her er endel lenker om ulovlige innvandrere og deres kriminalitet i USA:

Fakta om innvandring i USA

– Det oppholder seg mellom 5 og 6 millioner ulovlige innvandrere fra Mexico i USA.

– Det oppholder seg mellom 10 og 20 millioner ulovlige innvandrere fra hele verden i USA.

– Ulovlig innvandring koster amerikanske skattebetalere over 200 milliarder dollar hver år.

90 prosent av all narkotikaen som kommer til landet kommer fra Mexico med ulovlige innvandrere.

40 prosent av alle forbrytelser som registreres i USA, registreres i de fem delstatene som grenser til Mexico.

75 prosent av alle kriminelle som står på FBI sin mest ettersøkt-liste er ikke født i USA.

95 prosent av alle ettersøkte for mord i Los Angeles er ulovlig innvandrere.

2.000 seksualforbrytere arresteres, dømmes og deporteres fra delstaten Texas alene hvert år. En tredjedel av disse er pedofile overgripere.

Over 1.000 barn har blitt seksuelt misbrukt av ulovlige innvandrere i Texas bare de siste tre årene.

– Hvert år arresteres over 72.000 ulovlige innvandrere i USA for narkotikarelaterte forbrytelser.

– I 2013 løslot Obama-administrasjonen over 36.000 ulovlige innvandrere fra fengsel. Til sammen hadde disse over 88.000 lovbrudd på rullebladet. Tusenvis av disse har igjen blitt arrestert og dømt for nye lovbrudd.

– Mer enn hver femte av alle innsatte i amerikanske fengsler er ulovlige innvandrere eller ikke amerikanske statsborgere. I delstater som California, New Mexico, Arizona og Texas er tallet ennå høyere.

– Fra 2007 og til 2010, så økte antallet ulovlige innvandrere som har blitt pågrepet og utvist fra USA fra 7.000 til 79.000.

Exit mobile version