Site icon Lykten

Ung kvinne truet med voldtekt og drap for å ha sagt «neger»

Den afrikanske rapartisten Adam Tensta forlot på torsdag sendingen under Nyhetsmorgen i protest mot at TV4 i mai hadde invitert Youtube-profilen Louise Andersson Bodin til programmet. Tensta har blitt hyllet i media og av flere kjendiser etter episoden.

I følge Adam Tensta så er Andersson Bodin, en 24 år gammel personlig trener fra Grums i Värmland, en rasist ettersom hun brukte ordet neger i et Facebook-klipp.

ADAM TENSTA. Den kjente rap-artisten stormer ut av studio etter å ha bedt om å få en unnskyldning for at TV4 hadde hatt Louise som gjest tidligere.

I et nytt videoklipp, som har fått stor spredning på Facebook, forteller en gråtende  Louise Andersson Bodin om hvordan hun har blitt utsatt for et massivt netthat med draps- og voldtekstrusler etter den afrikanske artistens PR-kupp.

– Det er folk i min hjemkommune som sier at jeg fortjener å bli knulla av en stor svart kukk i ræva for at jeg har sagt at negre er et folkeslag. Hvordan er folk skrudd sammen? Hva er det som feiler dere?

– Jeg sa et ord, neger, og jeg sa at det var et folkeslag. Jeg tok det tilbake fordi nå vet jeg at negre ikke er et jævla folkeslag. Men jeg er en person som dere portretterer som noe jævli fælt, fortsetter hun.

Louise Andersson Bodin konstaterer at hun ikke visste at man anser ordet «neger» som rasistisk i Stockholm, og at ordet ikke er kontroversiell der hun bor. Hun henvender seg også direkte til Adam Tensta:

– Å gå etter en liten dame fra fra Grums når du ikke engang vet hva hun har gjort. Herregud, du er en stor artist.

Til venstreavisa Metro sier 24-åringen at hun ikke lenger føler seg trygg i sitt eget hjem, etter alle mord- og voldtektstruslene.

– Hele den her greia jeg utsettes for nå er så mange ganger verre enn det jeg har gjort. Jeg er redd i dag. Jeg kjenner meg ikke trygg i hjemmet mitt. Det skremmer meg at mennesker kan være så onde. Det her kommer jeg til å leve med hele livet mitt. Jeg heter ikke Adam Tensta og jeg er ikke kjent, jeg heter Louise og bor i Grums.

Avlyser

Etter de siste dagers trykk fra venstreaktivister har TV4 nå besluttet å avlyse Louise Andersson Bodins planlagte deltakelse i humorprogrammet «Spring».

– Vi må være fleksible og nå har det blitt en opphetet situasjon. Hun kommer ikke å delta i Spring, sier eksekutiv produsent for TV4, Pelle Porseryd.

Exit mobile version