Site icon Lykten

Ungt kjærestepar bestilte skinke på pizzaen – ble mishandlet av muslimer

Etter en kveld ute på byen i Cambresis i Nord-Frankrike, så valgte det unge kjæresteparet å kjøpe seg en pizza på veien hjem.

Utenfor pizzarestauranten ble de kontaktet av to muslimske menn, Youness Boussaid og Fatah Bouzid, som tilbød dem det narkotiske stoffet kokain.

Da de to muslimene la merke til at pizzaen som det unge franske paret spiste hadde skinke, ble stemningen svært amper.

Ifølge mennene ville paret «bli sendt til helvete», fordi de spiste det. Islam forbyr nemlig sine følgere å spise kjøtt fra grisen.

Plutselig blir muslimene voldelige. De stryker den unge kvinnens blonde hår og presser en finger inn i hennes nese, som gjør at hun mister balansen og faller bakover. Kvinnen mister bevisstheten som følge av at hodet hennes treffer asfalten.

Da hennes kjæreste forsøker å beskytte henne så går de to muslimske mennene til angrep på ham også. Mishandlingen tar først slutt da sikkerhetsvakter fra den nærliggende nattklubben kommer til plassen.

UTESTED: Det unge paret hadde tilbrakt kvelden på «The Mix Bar», før de avsluttet kvelden med pizza. Det ble imidlertid alt annet enn hyggelig da to muslimske menn oppdaget at de hadde bestilt skinke på pizzaen sin. Resultatet ble et grovt overfall hvor kvinnen ble slått bevisstløs. (Foto: Google Maps).

Boussaid og Bouzid rømte plassen i en bil som var leid i Belgia, men observante vitner skrev ned registreringsnummeret. Dette førte til at politiet etter en lenger etterforskning kunne pågripe de to mennene.

Selv om både pizzakokken, vitner, samt overvåkingsbilder fra området identifiserte de to 27-åringene så nektet de at det var de som sto bak det hatefulle overfallet.

De to mennene ble dømt til seks måneder fengsel og må betale ofrene ca. 12.000 kroner hver i erstatning.

Les mer: Innvandrere angriper og brenner ned buss med passasjerer i Frankrike

Fler muslimske overgrep

Saken kommer kort tid etter at muslimer angrep en servitrise i byen Nice etter at hun ble observert selge alkohol under Ramadan. Kvinnen ble svært hardt skadet i ansiktet etter volden.

I den samme bydelen i Nice ble tre muslimer dømt til betinget fengsel etter å gjentatte ganger ha truet og deretter fysisk angrepet en muslimsk baker som de påsto var ikke-muslimsk, fordi han serverte smørbrød med skinke og solgte alkohol i sin butikk.

Den sittende sosialistiske regjeringen i Frankrike vender imidlertid det blinde øyet til disse og mange lignende episoder der medlemmer av den muslimske minoriteten i landet trakasserer og angriper ikke-muslimer på grunn av deres livsstil.

Istedenfor gikk regjeringen ut tidligere i år med en kampanje som kostet 100 millioner euro og som var rettet mot «pupulisme», i et forsøk for å få innbyggerne til å slutte å stemme på det innvandringskritiske partiet Front National.

Les mer: Hørte på musikk og drakk alkhol – ble angrepet av rasende muslimsk mobb

Exit mobile version