Site icon Lykten

Venstreekstremister håner familien til toåring som ble drept av alligator

I etterkant av den tragiske hendelsen har et knippe venstreradikale feminister og antirasister ytret sine avskyelige meninger, i form av meldinger på det sosiale nettsamfunnet Twitter.

DREPT AV ALLIGATOR: To år gamle Lane Graves ble tatt av en alligator utenfor et hotellkompleks på Walt Disney World i Florida. Nå hetses og hånes den døde gutten og familien hans av venstreekstremister og antirasister på sosiale nettverk. – Jeg er lei hvite manns privilegier, skriver en bruker. (Foto: Privat).

En bruker som kaller seg «Brienne of Snarth», skriver følgende; «Jeg er så lei av den hvite manns privilegier for tiden at jeg ikke egentlig er noe lei meg for at en toåring døde, fordi faren hans ikke klarte å lese skiltene.» Innlegget fikk 24 «hjerter». Brienne har nesten 12.000 følgere på nettstedet.

Det er siden blitt bekreftet at det ikke var satt opp skilt ved det aktuelle hotellet.

En annen bruker, ved navn «Marcie Bianco» skriver; «Jeg går ut ifra at foreldrene til gutten som ble slukt av en alligator er hvite, fordi ingen graver i bakgrunnen deres.» Dette innlegget fikk 20 «hjerter».

Begge meldingene ble slettet kort tid etter, men flere rakk imidlertid å utrykke sin støtte. «@trillburne», med en følgerskare på over 8.000, mener at det eneste Brienne har gjort galt, er «å være spesifikk».

En annen bruker går så langt som å kalle alligatoren en «helt» for å ha drept barnet, fordi han ville vokst opp til å bli en «privilegert hvit mann».

Frieord skrev forrige uke hvordan Dagbladets mangeårige kommentator og feminist, Marie Simonsen, til stadighet hetser og hater mot hvite menn og familier. Dette hatet legitimeres ved å publiseres i skattefinansierte dagsaviser i Vesten og skaper igjen grobunn for netthat slik som vist i denne artikkelen.

Exit mobile version