Site icon Lykten

Venstreøkonom: «Masseinnvandring skader oss alle»

Selv om det skulle finnes noen mindre økonomiske fordeler med masseinnvandringen, så klarer de ikke å veie opp for de massive negative konsekvensene for den sosiale sammenhengskraften i landet. Det innrømmer venstreøkonomen Robert Rawthorn ved universitet i Cambridge, som advarer for utviklingen i det britiske samfunnet i en ny rapport.

Professor ved universitet i Cambridge og tidligere marxist, Robert Rawthorn, har måttet komme med innrømmelsen at massinnvandringen ikke er en økonomisk berikelse for vestlige land.

Den store baksiden – bestående av alt fra bebyggelse i naturområder til stappfulle bysentrum – betyr at de negative konsekvensene av stor innvandring er «i hovedsak negative for den eksisterende befolkningen i Storbritannia og også for deres barn og barnebarn», konstaterer Rawthorn, som er tidligere marxist, ifølge Daily Mail.

Under de siste arbeiderpartiregjeringen i Storbritannia de siste 20 årene, har det kommet over 3 millioner innvandrere til landet. Det tilsvarer innbyggertallet i en storby som Birmingham, hvert to og et halvt år.

Den store løgnen

Konklusjonene er et hardt slag mot påstanden om at innvandringen gir og kommer til å fortsette å gi store økonomiske fordeler, konstanterer den britiske kvalitetsavisen. Under det seneste tiåret har i stor utstrekning akademikere fra venstreliberal side hevdet akkurat det – at innvandring gjør Storbritannia rikere.

«Siden Tony Blair innførte en i praksis ‘åpen dør’ som innvandringspolitikk etter valget i 1997, har Daily Mail rapportert om de negative effektene av innvandringen som befolkningen har fått oppleve; den sosiale sammensetningen i byene, arbeidsløsheten, synkende lønninger for lavutdannede arbeidere og det trykket som innvandringen har ført med seg på boligmarkedet og velferdstilbudet», skriven avisen, som har spilt en ledende rolle i kampen mot masseinnvandringen til Storbritannia.

1 million jobber borte

Frieord.no har tidligere skrevet om hvordan EU-innvandringen til Storbritannia ifølge en rapport har tatt fra britiske arbeidere over 1 million arbeidsplasser.

Høye tall i Norge

I Norge tar vi imot mellom 10 000 og 11 000 asylsøkere hvert år. Omtrent halvparten av disse kommer fra Syria og Eritrea. Disse har henholdsvis 98 og 94 prosent innvilgelsesprosent på sine asylsøknader.

For første halvår av 2014 kommer familieinnvandringstillatelser som utgjør 3 000 personer, oppholdstillatelser for arbeide med 1 500 innvilgelser, EØS-registreringer med formål arbeide på 15 000 personer og til slutt visuminnvilgelser, som er nesten 87 000 personer.

Ifølge SSB og Finansavisen så vil hver ikke-vestlige innvandrer til Norge koste den norske skattebetaler 4.1 millioner kroner i løpet av sitt liv her. Dette har norske politikere og medier til nå ennå ikke ønsket å ta opp til offentlig debatt.

Exit mobile version